Ο Κώστας Τσιάρας για τον κορωνοϊό: «Κόλλησα Covid αλλά τον πέρασα ελαφρά…»

Ο Κώστας Τσιάρας για τον κορωνοϊό: «Κόλλησα Covid αλλά τον πέρασα ελαφρά…»

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας κόλλησε τη μετάλλαξη Omicron έχοντας κάνει και τις τρεις δόσεις του εμβολίου και δεν παρουσίασε κανένα σύμπτωμα

tsiaras_neo
Με τη μετάλλαξη Όμικρον του κορωνοϊού να κυριαρχεί σε ολόκληρο τον πλανήτη, τα νέα ιατρικά δεδομένα, που έρχονται καθημερινά στην επιφάνεια, δίνουν μια νότα αισιοδοξίας για την εξέλιξη της πανδημίας. Η παραλλαγή όμικρον του κορωνοϊού έχει εισβάλει στη ζωή μας με τα κρούσματα να φτάνουν καθημερινά ακόμη και τις 50.000 ημερησίως στη χώρα μας.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας, βρέθηκε στην εκπομπή “SocialNet" στο Action 24 με τον Φώτη Καρύδα και μίλησε για την εμπειρία που βιώνει ως πρόσφατος ασθενής με covid-19. Ο κ. Τσιάρας κόλλησε τη μετάλλαξη έχοντας κάνει και τις τρεις δόσεις του εμβολίου και δεν παρουσίασε κανένα σύμπτωμα. Μάλιστα με δική του πρωτοβουλία έκανε μοριακό τεστ για να λάβει το πιο αξιόπιστο αποτέλεσμα και τότε το τεστ απέδειξε ότι είναι θετικός. Δήλωσε πως το αισιόδοξο της υπόθεσης είναι το γεγονός πως όσοι είναι τριπλά εμβολιασμένοι έχουν την δυνατότητα να περάσουν την καραντίνα τους χωρίς ιδιαίτερα συμπτώματα και χωρίς να κινδυνεύσει πραγματικά η υγεία τους, φέρνοντας ως ζωντανό παράδειγμα τον ίδιο. Πέρασε ένα μήνυμα αισιοδοξίας, ότι με ψυχραιμία και υπευθυνότητα θα βαδίσουμε προς το επιζητούμενο τέλος της πανδημίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Κέρδισε το δικαστήριο ο Τζόκοβιτς, μένει στην Αυστραλία

Kανονικά τα πρόστιμα για τους ανεμβολίαστους - Πότε θα αρθούν τα μέτρα στην εστίαση

Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας σήμερα - Πού θα είναι ισχυρά τα φαινόμενα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης