Τροχαίο με Ferrari: Από υπαίθριο πάρκινγκ παρέλαβε το πανάκριβο όχημα ο Τζώρτζης Μονογυιός

Τροχαίο με Ferrari: Από υπαίθριο πάρκινγκ παρέλαβε το πανάκριβο όχημα ο Τζώρτζης Μονογυιός

Ιδιοκτήτης αντιπροσωπείας εξηγεί στο protothema.gr ότι αρκετές μάντρες που δεν έχουν χώρο να ξεφορτώσουν τα αυτοκίνητα δίνουν ραντεβού στο συγκεκριμένο υπαίθριο πάρκινγκ με τους αγοραστές 

parking-monogios__3_
Σε ένα υπαίθριο πάρκινγκ, απέναντι από το Ασκληπιείο της Βούλας, είχε κλειστεί το ραντεβού του Τζώρτζη Μονογυιού με τον άνθρωπο που του πούλησε την πανάκριβη Ferrari.

Ήταν λίγο μετά τις 8 το βράδυ, όταν ο αδικοχαμένος επιχειρηματίας έφτασε στο συγκεκριμένο χώρο, συνοδευόμενος από δύο υπερπολυτελή αυτοκίνητα, τα οποία οδηγούσαν φίλοι του, προκειμένου να παραλάβει το αυτοκίνητο που είχε παραγγείλει.

parking-monogios__2_
parking-monogios__4_


Κλείσιμο
Ο Τζώρτζης Μονογυιός παρέλαβε τα κλειδιά, μπήκε στο αμάξι μαζί με τη σύζυγό του και κατευθύνθηκαν προς την Βουλιαγμένη. Μετά από μόλις 3 χιλιόμετρα, λίγο μετά τη μοιραία στροφή επί της λεωφόρου Βασιλέως Κωνσταντίνου, το αμάξι ξέφυγε από την πορεία του και καρφώθηκε στο δέντρο.

Ο άτυχος επιχειρηματίας δεν πρόλαβε να οδηγήσει το καινούργιο, υπερπολυτελες αυτοκίνητο για περισσότερο από δέκα λεπτά προτού βρει τραγικό θάνατο μέσα στη φλεγόμενη Ferrari.

parking-monogios__5_
parking-monogios__1_


«Ήταν λίγο μετά τις 8.20, εμείς κλείναμε το μαγαζί και βγήκαμε έξω να δούμε την Ferrari γιατί μας έκανε εντύπωση ποιος μπορεί να την έχει αγοράσει», λέει στο protothema.gr ένας ιδιοκτήτης αντιπροσωπείας αυτοκινήτων που βρίσκεται απέναντι από το σημείο όπου ο Τζώρτζης Μονογυιός παρέλαβε την πανάκριβη Ferrari.

Όπως επισημαίνει, αρκετές μάντρες που δεν έχουν χώρο για να ξεφόρτωσουν τα αυτοκίνητα δίνουν ραντεβού στο συγκεκριμένο χώρο με τους αγοραστές ώστε να τα παραλάβουν.

Ειδήσεις σήμερα:

«Κορωνοπάρτι» στην Ντάουνινγκ Στριτ ακόμα και την... παραμονή της κηδείας του Φιλίππου!

Αναβλήθηκε η δίκη του 18χρονου που κατηγορείται ότι βίασε τον 13χρονο αδελφό του στη Ρόδο

Δείτε τα νέα μέτρα στήριξης εργαζομένων και επιχειρήσεων λόγω Covid
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης