Στα 6.566 ανέρχονται τα θετικά σελφ τεστ στα σχολεία, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, κατά τον δεύτερο διαγνωστικό έλεγχο, για αυτήν την εβδομάδα σε 1,6 εκατομμύριο μαθητές και εκπαιδευτικούς.
Υπενθυμίζεται ότι τα σχολεία άνοιξαν πριν από 10 ημέρες και σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας τα θετικά σελφ τεστ στον πρώτο έλεγχο ήταν 15. 547.
Τις 10 πρώτες ημέρες, σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία έχουν γίνει 8 εκατομμύρια τεστ, σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.
Το υπουργείο, τονίζεται, ότι θα συνεχίζει να επενδύει στο πολύτιμο εργαλείο των σελφ τεστ για την θωράκιση της σχολικής κοινότητας και της κοινωνίας.
Η διάθεση των σελφ τεστ για τις επόμενες εβδομάδες θα συνεχιστεί αύριο και τη Δευτέρα, όπως έχει ανακοινωθεί.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι IROES της Stoiximan δεν είναι απλώς ένα πρόγραμμα. Είναι μια ομπρέλα δράσεων με ξεκάθαρο σκοπό: τη στήριξη της συμπερίληψης, τη δημιουργία ίσων ευκαιριών και την ενδυνάμωση ανθρώπων κάθε ηλικίας μέσα από τον αθλητισμό, την εκπαίδευση και τη βιωματική μάθηση