Θάνος Πλεύρης: Στη Γαλλία σήμερα ο υπουργός Υγείας για την Κοινή Διάσκεψη της ΕΕ
Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθουν στις διασκέψεις που θα πάρει ο μέρος ο υπουργός Υγείας είναι η μετάβαση από την Ευρωπαϊκή ασφάλεια Υγείας σε μία Ένωση Δημόσιας Υγείας
Στη Γαλλία μεταβαίνει σήμερα ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.
Το απόγευμα θα βρίσκεται στη Λυων, προκειμένου να λάβει μέρος στην Κοινή Διάσκεψη των Υπουργών Εξωτερικών και Υγείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Το πρωί της Πέμπτης 10/2, ο Υπουργός Υγείας θα μεταβεί στη Γκρενομπλ για να συμμετάσχει στην Άτυπη Σύνοδο των Υπουργών Υγείας των χωρών- μελών της Ε.Ε.
Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθουν είναι:
- Από την Ευρωπαϊκή ασφάλεια Υγείας σε μία Ένωση Δημόσιας Υγείας
- Η υλοποίηση της "One Health" προσέγγισης στις πολιτικές της ΕΕ.
- Μέθοδοι και εργαλεία για την υλοποίηση της "Ένωσης Δημόσιας Υγείας.
Ανοιξιάτικες επιλογές ένδυσης και υπόδησης, για εμφανίσεις που συνδυάζουν τη χαλαρότητα του casual με το athleisure και που σου επιτρέπουν να αναβαθμίσεις το στυλ σου, χωρίς καμία προσπάθεια.
Με έμφαση στη συνεργασία, στη δύναμη που παίρνουμε ο ένας από τον άλλο και στην απόλυτη ισορροπία του ανθρώπου με τη φύση, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Νερού και μας θυμίζει ότι είναι το μέλλον της ανθρωπότητας.
Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση (brand, οργανισμό) βρίσκονται άνθρωποι που όχι μόνον ενδιαφέρονται για τη δουλειά τους, αλλά και για τον πλανήτη, την κοινωνία, τον διπλανό τους και νιώθουν υπερηφάνεια που προσφέρουν εθελοντικά ένα κομμάτι του εαυτού τους. Αυτοί είναι οι efooders!