Θεσσαλονίκη: Ένοπλη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο, έδειραν τον ιδιοκτήτη, άρπαξαν ρολόγια και χρυσαφικά

Θεσσαλονίκη: Ένοπλη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο, έδειραν τον ιδιοκτήτη, άρπαξαν ρολόγια και χρυσαφικά

 «Μην κουνιέσαι, θα σε σκοτώσουμε» είπαν οι δράστες στον κοσμηματοπώλη, που προσπάθησε να αντισταθεί

listia_kosmimata
Την ένοπλη ληστεία που έγινε μέρα μεσημέρι σε κοσμηματοπωλείο επί της οδού Δελφών, στη Θεσσαλονίκη, περιέγραψε ο γιος του 80χρονου ιδιοκτήτη, στον οποίο επιτέθηκαν οι δράστες.

Όπως είπε ο κ. Διογένης Παπαδόπουλος, οι δύο δράστες, πιθανώς Έλληνες στην καταγωγή, εισέβαλαν στο κατάστημα λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, προσπαθώντας να κλέψουν τα κλειδιά για να έχουν πρόσβαση στο χρηματοκιβώτιο, έτσι ώστε να αποσπάσουν χρήματα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chsdzy6svamp-st)


«Στην προσπάθειά τους αυτή και στην άμεση συνειδητοποίησή τους, υπήρξε πάλη, αντιμαχία και επειδή δεν μπόρεσαν να βρουν χρήματα, προκάλεσαν υλικές ζημιές στον χώρο και ο ένας επιτέθηκε στον πατέρα μου», περιέγραψε. «Τον χτύπησαν με τα χέρια στο πρόσωπο ενώ ο ένας έφερε όπλο το οποίο δεν χρησιμοποίησε», είπε ακόμη.

Κλείσιμο
Γιος ιδιοκτήτη κοσμηματοπωλειου - GRTimes.gr


Του έλεγαν «μην κουνιέσαι, θα σε σκοτώσουμε»

Οι δράστες κατάφεραν να αποσπάσουν κοσμήματα και ρολόγια, που η αξία τους δεν έχει υπολογιστεί μέχρι στιγμής, ενώ στη συνέχεια έγιναν… καπνός πριν φτάσει η ΕΛΑΣ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ένας από τους δύο δράστες φορούσε μάσκα στο πρόσωπο, ενώ ο άλλος όχι. Η αστυνομία εξετάζει τις κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της περιοχής, ενώ όπως καταγγέλλουν επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην οδό Δελφών, είναι συχνά τα κρούσματα εγκληματικότητας και παραβατικότητας.

Σημειώνεται ότι στο σημείο έφτασαν άμεσα δικυκλιστές και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο, ο 80χρονος ιδιοκτήτης που έφερε εμφανώς τραύματα στο πρόσωπο, δε θέλησε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Όπως περιέγραψε ο ίδιος στο αστυνομικούς, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας από τους δύο δράστες τον κρατούσε και του έλεγε «μην κουνιέσαι, θα σε σκοτώσουμε».

Πηγή: GRTimes


Ειδήσεις σήμερα:

Θετικός στον κορωνοϊό ο Πρίγκιπας Κάρολος

Συνελήφθη ο Αλβανός φυγάς που κατηγορείται για τη δολοφονία του Άλκη

Άρση μέτρων: Βήμα – βήμα η επιστροφή στην κανονικότητα – Τι συμβαίνει σε άλλες χώρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης