Δολοφονία στην Κυψέλη: Στη φυλακή η 29χρονη «Μήδεια» και ο σύντροφός της για τον θάνατο του 7χρονου αγοριού
Την προφυλάκιση τους διέταξε ανακριτής και εισαγγελέας μετά την απολογία τους για το φρικιαστικό έγκλημα με θύμα τον 7χρονο γιο της κατηγορούμενης - Αρνήθηκε την κακοποίηση του 7χρονου Ανδρέα ο Πολωνός - «Πέθανε από άλλα αίτια» είπε
Στη φυλακή οδηγήθηκαν μετά τις απολογίες στους στον 33ο ανακριτή, η 29χρονη και ο 33χρονος Πολωνός που κατηγορούνται για την άγρια δολοφονία του 7χρονου Ανδρέα στη Κυψέλη.
Και οι δυο βγήκαν με σκυμμένο το κεφάλι από το γραφείο του ανακριτήκαι δεν μίλησαν στους δημοσιογράφους. Σε δήλωσή του ο συνήγορος του Πολωνού, Αλέξης Φίλιος, ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος ενώπιον του ανακριτή είπε ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση και ότι η απολογία του ήταν φορτισμένη.
Οι δηλώσεις του δικηγόρου:
«Ο ισχυρισμός του είναι ότι δεν πέθανε το παιδί από την απόφραξη από τη μονωτική ταινία αλλά από άλλα παθολογικά αίτια», ανέφερε ο συνήγορος.
Η σύγχρονη «Μήδεια», η μητέρα του άτυχου 7χρονου
Σύμφωνα με τον ίδιο, ο 33χρονος Πολωνός ήταν μετανιωμένος και δεν μιλούσε τόσα χρόνια για να μην χαλάσει την οικογένεια του. Επίσης, ενώπιον του ανακριτή αρνήθηκε κάθε κακοποίηση των παιδιών λέγοντας ότι απλά ήθελε να τιμωρήσει το παιδί γιατί ήταν άτακτο. Τέλος φέρεται να υποστήριξε ότι η η μητέρα δεν συμμετείχε στο γεγονός.
Ο Πολωνός ο οποίος κατηγορείται ότι δολοφόνησε τον 7χρονο
Το χρονικό του στυγερού εγκλήματος
Η δολοφονία του 7χρονου Ανδρέα στη Κυψέλη, αποκαλύφθηκε την περασμένη εβδομάδα και «πάγωσε» το Πανελλήνιο. Δράστες του στυγερού εγκλήματος, είναι η 29χρονη μητέρα του παιδιού και ο 33χρονος Πολωνός σύντροφός της. Ο μεν 33χρονος κατηγορείται ότι οδήγησε το παιδί σε ασφυκτικό θάνατο, το 2017, βάζοντας μονωτική ταινία στο στόμα του, η δε μητέρα ότι δεν έκανε τίποτα για το σώσει το γιο της βλέποντάς τον να υποφέρει και να αφήνει μαρτυρικά την τελευταία του πνοή. Αντίθετα, τις στιγμές εκείνες φέρεται να έπαιζε παιχνίδι στον υπολογιστή ενώ για πέντε ολόκληρα χρόνια έκρυβε μαζί με το σύντροφό της τη φρικιαστική αλήθεια.
Ότι δηλαδή, αμέσως μετά το θάνατο του παιδιού, ο σύντροφός της πήρε τη σωρό του και την τοποθέτησε σε μια τσιμεντένια λάρνακα που έφτιαξε στη ταράτσα του σπιτιού που έμεναν στη Κυψέλη. Όταν μάλιστα αναγκάστηκαν να φύγουν από το σπίτι αυτό, ο 33χρονος έβαλε τα οστά του παιδιού μέσα σε μια εργαλειοθήκη και τα μετέφερε μαζί του! Όλα αυτά τα χρόνια η 29χρονη, έλεγε σε όλους όσοι τη ρώταγαν για τον γιο της, ότι ζει πλέον μόνιμα με τον βιολογικό του πατέρα στην Πολωνία!
Σύμφωνα με μαρτυρίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο άτυχος Ανδρέας όπως και η αδελφή του, ζούσαν έναν συνεχή εφιάλτη στα χέρια των δυο κατηγορουμένων. Υποσιτισμός,ασιτίακαιβία, σημάδεψαν τις παιδικές ψυχές τους, με την αδελφή μάλιστα του 7χρονου να πηγαίνει στο σχολείο έχοντας στο σώμα της εμφανή τα σημάδια της κακοποίησης. Οι δάσκαλοί της όταν είδαν τις μώλωπες στο σώμα της ειδοποίησαν τις αρχές και ευτυχώς η μικρή -που φέρεται να αναζητούσε τον αδελφό της καθώς είχε ενημερώσει τη δασκάλα της- δόθηκε σε ανάδοχη οικογένεια.
Το καινοτόμο workstation laptop MSI Prestige A16 AI+ και ικανοποιεί ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες των σύγχρονων επαγγελματιών και δημιουργών περιεχομένου.
Στις μέρες μας θα συναντήσει κανείς συχνά συζητήσεις γύρω από το ζήτημα της υπογονιμότητας και των υπηρεσιών υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Αδιαμφισβήτητα, αποτελεί ένα σύγχρονο πρόβλημα - που όλο και περισσότεροι μιλούν ανοιχτά για αυτό - με μια ευτυχώς, σύγχρονη λύση, αυτήν της εξωσωματικής. Το καμπανάκι από το “βιολογικό ρολόι” που συνοδεύεται με άγχος, αναστάτωση και ανησυχία, μετατρέπεται με τη βοήθεια της εξωσωματικής σε ευκαιρία, και απτή πραγματικότητα ως προς τον οικογενειακό προγραμματισμό, τη διατήρηση της γονιμότητας και τελικά το όνειρο της τεκνοποίησης.
Η Protergia επιβραβεύει τους πελάτες της με δώρα που δεν έχουν ξαναγίνει - Η επόμενη κλήρωση του Protergia PowerGiving θα γίνει στις 7 Μαρτίου και όσο πλησιάζει, η αγωνία κορυφώνεται!