Δήμος Δάφνης-Υμηττού: «Η θέση της Γυναίκας στη σημερινή κοινωνία»

Δήμος Δάφνης-Υμηττού: «Η θέση της Γυναίκας στη σημερινή κοινωνία»

Την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας θα γιορτάσει και φέτος, με μία ιδιαίτερη εκδήλωση, ο Δήμος Δάφνης-Υμηττού, στο Μουσείο Μπουζιάνη

ddy_banner-8
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Δήμος Δάφνης-Υμηττού και η δημοτική Επιτροπή Ισότητας των Φύλων, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, το Σάββατο 12 Μαρτίου, θα διοργανώσει εκδήλωση, με θέμα «Η θέση της Γυναίκας στη σημερινή κοινωνία, μέσα από τους πολλαπλούς ρόλους της και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην επαγγελματική της καταξίωση».

Γυναίκες από όλες τις γωνίες της πόλης της Δάφνης και του Υμηττού θα μιλήσουν ελεύθερα και θα μοιραστούν τις δικές τους εμπειρίες σχετικά με την προσπάθεια να κατακτήσουν τη σημερινή θέση τους στην κοινωνία.

Την όμορφη εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία της η κ. Άννα Καραμανλή, βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας και πρόεδρος Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής της Βουλής για την Ισότητα, τη Νεολαία και τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, ενώ θα την πλαισιώσουν εθελοντικά και οι καλλιτέχνες Κέλλυ Βουδούρη (τραγούδι), Αχιλλέας Τρεμπίσκας (βιολί) και ο Γιώργος Καυγάς (κιθάρα).

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, στην ξεχωριστή εκδήλωση θα τηρηθούν τα ισχύοντα, κατά την τρέχουσα περίοδο, μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας κατά της Covid-19.

Κλείσιμο
Ο αριθμός των ατόμων θα είναι περιορισμένος κι έτσι θα υπάρξει υποχρεωτική δήλωση συμετοχής στα τηλέφωνα 2132037871 και 2132037873, ενώ θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

dafni_main22


Ειδήσεις σήμερα:

«Η ουκρανική αντίσταση κρατά τη ρωσική στρατιωτική οχηματοπομπή 30 χλμ έξω από το Κίεβο», λένε οι Βρετανοί

Καιρός: Επιδείνωση το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας - Δείτε την σημερινή πρόγνωση

Πάνω από 700 συλλήψεις σε αντιπολεμικές διαδηλώσεις στη Ρωσία - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης