Στην κορυφή του παγκόσμιου design

Στην κορυφή του παγκόσμιου design

Σήμερα που η λειτουργικότητα και ο σχεδιασμός συμπορεύονται σε όλα τα επίπεδα της καθημερινότητας οι εταιρείες μας προσφέρουν επιλογές που κάνουν τη ζωή μας ποιοτικότερη και αποσπούν διεθνείς διακρίσεις

HEADER
Sponsored Content 
Ζούμε σε μια εποχή που η υψηλή αισθητική είναι παντού. Από τα προσωπικά μας αντικείμενα έως τις κατασκευές που αναβαθμίζουν τους χώρους μας, θέλουμε να απολαμβάνουμε ποιότητα και χρηστικότητα στο έπακρο.
Αυτή ακριβώς είναι και η μεγάλη πρόκληση για τις σύγχρονες εταιρείες που θέλουν να ξεχωρίζουν σε όποιον τομέα κι αν δραστηριοποιούνται. Να μας προσφέρουν δηλαδή εξελιγμένες επιλογές που συνδυάζουν τη σχεδιαστική καινοτομία με τα πρωτοποριακά τεχνικά χαρακτηριστικά.

Σε αυτή τη φιλοσοφία η Europa, μια εταιρεία που εδώ και δεκαετίες έχει συνδέσει το όνομά της με τα συστήματα αλουμινίου κορυφαίας ποιότητας δημιούργησε το Europa Minimal Frame που βρίσκεται πλέον στην πρώτη θέση του design καθώς βραβεύτηκε με Red Dot Award: Product Design 2022 στην κατηγορία Interior Design Elements.
Κλείσιμο
visual_1_960x600
Η αποθέωση του minimal
Τα Red Dot Awards είναι από τους πιο γνωστούς διαγωνισμούς σχεδιασμού στον κόσμο και οργανώνονται κάθε χρόνο από το γερμανικό ινστιτούτο σχεδιασμού Design Zentrum Nordrhein Westfalen. Μετά από έξι δεκαετίες, το Red Dot Winner Label έχει καθιερωθεί παγκοσμίως ως ένα από τα πιο περιζήτητα σήματα ποιότητας που αφορούν τη σχεδίαση προϊόντων. Τα μέλη της κριτικής επιτροπής των βραβείων είναι αναγνωρισμένοι επαγγελματίες στους τομείς του product design, του communication design και των design concepts.
Έτσι η διάκριση του Europa Minimal Frame αποδεικνύει ότι πρόκειται για ένα συρόμενο αρχιτεκτονικό σύστημα αλουμινίου που καινοτομεί σχεδιαστικά, απογειώνοντας την τάση του minimal. Η πληθώρα εφαρμογών του, το καθιστούν ιδανικό για οικιστικά και ξενοδοχειακά κτίρια, συνδυάζοντας τις ίσιες γραμμές με το μικρότερο δυνατόν εμφανές πλαίσιο αλουμινίου 25mm. Διαθέτει τυπολογίες για αρχιτεκτονικές κατασκευές υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών, κατάλληλες για πολύ μεγάλα ανοίγματα, διασφαλίζοντας ανεμπόδιστη θέα, άπλετο φως και απρόσκοπτη κίνηση προς τον εξωτερικό ή τον εσωτερικό χώρο. Οι υψηλές επιδόσεις σε θερμομόνωση, ηχομείωση και στεγάνωση και η άψογη λειτουργικότητα σε κάθε κατασκευαστική λύση απογειώνουν το συγκεκριμένο σύστημα.

Το Europa Minimal Frame λοιπόν αποτελεί την κορυφαία επιλογή στον σύγχρονο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό καθώς συνδυάζει το βραβευμένο design και τα πρωτοποριακά τεχνικά χαρακτηριστικά.

Η εταιρεία EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε. που ιδρύθηκε το 1974 κατατάσσεται στις μεγαλύτερες βιομηχανίες μεταποίησης αλουμινίου στην Ελλάδα. Αναπτύσσεται με συνεχείς επενδύσεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό, τεχνολογία και σε ανθρώπινο δυναμικό. Σήμερα, 47 και πλέον έτη αργότερα, έχει υλοποιήσει το στόχο της και έχει γίνει μία από τις μεγαλύτερες και πιο αναγνωρισμένες εταιρείες αλουμινίου στην Ελλάδα με περισσότερους από 350 υπαλλήλους, εξαγωγές σε πάνω από 35 χώρες σε όλο τον κόσμο και ένα από τα πιο ανεπτυγμένα δίκτυα κατασκευαστών αλουμινίου.
visual_5__960x600
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης