Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Ο νονός της Μαλένας δέχεται απειλητικά μηνύματα» λέει ο δικηγόρος του

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Ο νονός της Μαλένας δέχεται απειλητικά μηνύματα» λέει ο δικηγόρος του

Διαψεύδει ο δικηγόρος του νονού της Μαλένας ότι ο άντρας είναι πατέρας του παιδιού - Θα προχωρήσει σε μηνύσεις ο νονός - «Τα σχόλια που δέχεται καθημερινά είναι χιλιάδες, αναφέρουν ότι είναι πατέρας κάποιου εκ των τριών τέκνων» αναφέρει ο δικηγόρος

malena_patra_main
Απειλητικά μηνύματα δέχεται ο νονός της Μαλένας, του ενός από τα τρία παιδιά της οικογένειας από την Πάτρα, τόσο από χρήστες του Διαδικτύου όσο και από το φιλικό του περιβάλλον.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του νονού της Μαλένας, Κωνσταντίνο Κρεμμύδα, τα σχόλια άρχισαν από τότε που κυκλοφόρησαν σενάρια περί ερωτικής σχέσης της 33χρονης Ρούλας και του νονού, γεγονός που ο εντολέας του το διαψεύδει κατηγορηματικά.

Δηλώσεις Κρεμμύδα 1


Κλείσιμο
Τη Δευτέρα το πρωί, ο κ.Κρεμμύδας θα υποβάλει μήνυση κατά συγκεκριμένων προσώπων και κατά αγνώστων ώστε να σταματήσουν οι φήμες ότι ο νονός της Μαλένας εμπλέκεται και σε εγκληματικές ενέργειες στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Δηλώσεις Κρεμμύδα 2


«Το τελευταίο χρονικό διάστημα φωτογραφήθηκε από δύο συγκεκριμένα άτομα ότι είναι αυτός που διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με την κατηγορούμενη, η οποία έχει προφυλακιστεί. Ύστερα από τις συγκεκριμένες ανακοινώσεις έχει γίνει ένας σάλος στα social media, πλέον τον εμπλέκουν άμεσα ως υπαίτιο και συνεργό σε εγκληματικές ενέργειες, έχουν μπλέξει την οικογένειά του, δέχεται απειλητικά μηνύματα και χλευαστικά σχόλια από το περιβάλλον του και όλο αυτό έχει γίνει τοξικό για τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Τα σχόλια που δέχεται καθημερινά είναι χιλιάδες, αναφέρουν ότι είναι πατέρας κάποιου εκ των τριών τέκνων. Αύριο το πρωί θα υποβάλλουμε μήνυση κατά συγκεκριμένων προσώπων και κατά αγνώστων και στη συνέχεια θα ζητηθεί κάποια προστασία» λέει ο κ. Κρεμμύδας.

Ειδήσεις σήμερα

Άγρια δολοφονία στην Τήνο: 90χρονος σκότωσε τον διευθυντή της Σχολής Αγιογραφίας

«Η προτεραιότητά του είναι ο εαυτός του», λένε επιστήμονες που αναλύουν την τελευταία συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη

Η Γαλλία στις κάλπες σήμερα - Θρίλερ για Μακρόν και Λε Πεν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης