Θεσσαλονίκη: Λήστεψε κατάστημα με... ανορθόγραφο σημείωμα

Θεσσαλονίκη: Λήστεψε κατάστημα με... ανορθόγραφο σημείωμα

Ο δράστης αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές οι οποίες εξετάζουν υλικό από κάμερες ασφαλείας

listeiaa
Με ένα σημείωμα που έγραφε ότι έχει μαζί του αιχμηρό αντικείμενο και δεν θα διστάσει να το χρησιμοποιήσει, πραγματοποίησε ληστεία σήμερα το πρωί ένας δράστης σε κατάστημα καφέ - ψιλικών στην Ανατολική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η εργαζόμενη του καταστήματος στο protothema.gr, ο δράστης μπήκε στο κατάστημα φορώντας φουλ φεις και μαύρα γυαλιά ηλίου και όταν έφτασε στο ταμείο άφησε το... ανορθόγραφο σημείωμα στην εργαζόμενη και ζήτησε τα χρήματα από το ταμείο.
«Δώσε μου 100 ευρώ να φύγω. Έχω μαχαίρια 2 δεν θέλω να κάνω κακό σε κανέναν. Την δόση μου θέλω. Μην φωνάξεις. Τα 100 ευρώ και έφυγα», έγραφε το σημείωμα.

Αφότου η εργαζόμενη του έδωσε 80 ευρώ που υπήρχαν στο ταμείο στη συνέχεια ο δράστης, που σύμφωνα με τις περιγραφές ήταν άνω των 30 ετών και φορούσε σκούρα ρούχα, βγήκε από το κατάστημα και πέρασε στην απέναντι μεριά του δρόμου. Όπως λέει η εργαζόμενη, στάθηκε για μερικά λεπτά στο πεζοδρόμιο, έβγαλε τα γυαλιά και την μάσκα και συνέχισε να κοιτάει το κατάστημα που λήστεψε, μέχρι και την ώρα που μπήκε άλλος πελάτης και ο δράστης έγινε... καπνός.

Κλείσιμο
Ο δράστης αναζητείται από τις Αστυνομικές Αρχές οι οποίες εξετάζουν υλικό από κάμερες ασφαλείας. Σημειώνεται, ότι στο συγκεκριμένο κατάστημα είχε γίνει διάρρηξη πριν από δύο εβδομάδας και τότε τους είχαν κλέψει προϊόντα καπνού.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο δήμος του Σαντιάγο ανακοινώνει... δελτίο στο νερό καθώς η ξηρασία στη Χιλή μπαίνει στη 13η χρονιά!

Πέθανε ο κορυφαίος Έλληνας ορειβάτης Αντώνης Σύκαρης

Χάος στην Κίνα: Τα κρούσματα Covid καλπάζουν, τα μέτρα χαλαρώνουν, οι Κινέζοι σε απόγνωση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης