Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. καθώς αργά το μεσημέρι της Πέμπτης (14/4) εντοπίστηκε έξω από την Πολυτεχνειούπολη στην περιοχή του Ζωγράφου ένα σακίδιο με 8 βόμβες μολότοφέτοιμες προς χρήση.
Το σημείο βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από στατική περιπολία κλούβας των ΜΑΤ, γι’ αυτό εκτιμούν οι Αρχές ότι ίσως κάποιοι να ετοίμαζαν καταδρομική επίθεση.
Το σακίδιο με τις 8 βόμβες μολότοφ περισυνέλεξαν αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας ενώ στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια θα γίνει έλεγχος για τυχόν δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό.
Aπόλαυσε chatting, streaming και scrolling χωρίς δεύτερες σκέψεις! Με το Data Jump της Nova, έχεις περισσότερα data στα προγράμματα κινητής από μόνο 14€/μήνα (συμπεριλαμβανομένων απεριόριστων κλήσεων και SMS). Για σένα που ξέρεις τι αξίζεις!
Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση (brand, οργανισμό) βρίσκονται άνθρωποι που όχι μόνον ενδιαφέρονται για τη δουλειά τους, αλλά και για τον πλανήτη, την κοινωνία, τον διπλανό τους και νιώθουν υπερηφάνεια που προσφέρουν εθελοντικά ένα κομμάτι του εαυτού τους. Αυτοί είναι οι efooders!