Η ελληνική κουζίνα έσπασε τα σύνορα

Μεγάλη κυκλοφοριακή επιτυχία έχει σημειώσει ένα βιβλίο στην Αυστραλία, το «My Greek kitchen», με θέμα την ελληνική κουζίνα, στην αγγλική γλώσσα

Η ελληνική κουζίνα έσπασε τα σύνορα και κάνει «σουξέ» και στο εξωτερικό. Μεγάλη κυκλοφοριακή επιτυχία έχει σημειώσει ένα βιβλίο στην Αυστραλία, το «My Greek kitchen», με θέμα την ελληνική κουζίνα, στην αγγλική γλώσσα.

Στη διατροφή των Αυστραλών θα κάνει την εμφάνισή του ο μουσακάς και άλλα ελληνικά φαγητά, όπως αναφέρει η ομογενειακή εφημερίδα «Νέος Κόσμος». Η συγγραφέας του βιβλίου, Μαίρη Βέιλ, μέσα από τα ταξίδια της στην Ελλάδα, έχει κλείσει στην ψυχή της, όπως αναφέρει η ίδια, τον βασιλικό, τις ντοματιές, τις μελιτζανιές, τις πιπεριές, τις φασολιές και την ασβεστωμένη αυλή με τις περικοκλάδες και τα γαρύφαλλα στις γλάστρες.

Διαβάστε περισσότερα
εδώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr