Κέρκυρα: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ τριπλέτα γυναικών που έκλεβε ρούχα από μαγαζιά
Οι τρεις γυναίκες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας κατηγορούμενες για κλοπή
Μάνος Τσαγκαράκης
Στο ένα μετά το άλλο έμπαιναν στα καταστήματα εμπορίας ενδυμάτων που βρίσκονται στο κέντρο της πόλης της Κέρκυραςτρεις Ελληνίδες παριστάνοντας τις πελάτισσες και κρατούσαν απασχολημένους τους υπαλλήλους για να κλέβουν διάφορα είδη, το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης.
Οι «μακρυχέρες κατάφεραν να κλέψουν διάφορα είδη ρουχισμού από δύο μαγαζιά και να διαφύγουν προσωρινά, ωστόσο μετά τις καταγγελίες των επιχειρηματιών συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε.. Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργήθηκε από την Ασφάλεια, βρέθηκαν όλα τα κλεμμένα ενδύματα που επιστράφηκαν στους υπευθύνους των καταστημάτων. Οι τρεις γυναίκες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας κατηγορούμενες για κλοπή.
Τρεις 15χρονοι ξάφριζαν ρούχα από καταστήματα
Βγήκαν για ψώνια χωρίς όμως να... πληρώνουν αυτά που έπαιρναν από διάφορα καταστήματα ρούχων στην Καλαμάτα, τρεις 15χρονοι Έλληνες! Οι ιδιοκτήτες διαπίστωσαν τις κλοπές αφού οι ανήλικοι είχαν ήδη απομακρυνθεί και τους κατήγγειλαν στην Αστυνομία, ωστόσο ο ένας συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή από κοινού. Σε αυτήν περιλαμβάνονται οι άλλοι δυο 15χρονοι και οι γονείς και των τριών που κατηγορούνται για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.