Τις φωτογραφίες των τριών παιδιών ζήτησε να της πάνε στη φυλακή η Ρούλα Πισπιρίγκου
Tα στοιχεία που προκύπτουν από τις ηλεκτρονικές αναζητήσεις που έκανε η κατηγορούμενη - Οι αντιφάσεις των αδελφών Πισπιρίγκου για το ποιος βρήκε νεκρή την Ίριδα
Η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, ενώ οι έρευνες για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας συνεχίζονται.
Σήμερα, η 33χρονη θα έχει ένα έκτακτο επισκεπτήριο λόγω των ημερών στις φυλακές Κορυδαλού. Εκεί θα την επισκεφθούν η μητέρα, η αδελφή και ο πατριός της. Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, το μόνο που ζήτησε από την οικογένειά της η Ρούλα Πισπιρίγκου να της πάνε στην φυλακή είναι οι φωτογραφίες των τριών παιδιών της, Τζωρτζίνας, Μαλένας και Ίριδας.
Η πρώτη ηλεκτρονική αναζήτηση της Πισπιρίγκου για φαρμακευτική ουσία
Αποκαλυπτικά για την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα είναι τα στοιχεία που προκύπτουν από τις ηλεκτρονικές αναζητήσεις που έκανε η κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου. Σταδιακά ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης, ενώ ερευνώνται τα ακριβή αίτια θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας.Σύμφωνα με το Star, η πρώτη αναζήτηση της 33χρονης μητέρας σε σελίδες με ιατροφαρμακευτικό περιεχόμενο είναι η 11η Ιανουαρίου 2022.
Η συγκεκριμένη ημερομηνία θεωρείται κρίσιμη από τις Αρχές που εξετάζουν την υπόθεση, καθώς μέχρι τότε η 9χρονη Τζωρτζίνα δεν είχε παρουσιάσει προβλήματα στην υγεία της.
Το παιδί είχε φύγει από το Πανεπιστημιακό Πανεπιστήμιο Ρίου στις 19 Ιουλίου του 2021 και μέχρι τότε δεν είχε άλλα προβλήματα, πέρα από την εγκεφαλοπάθεια που είχε πάθει μετά την ανάνηψη.
Λίγες ημέρες αργότερα, στις 15 Ιανουαρίου, ο Μάνος Δασκαλάκης ανακοινώνει στη Ρούλα Πισπιρίγκου ότι θέλει να χωρίσουν, ενώ δύο ημέρες μετά έχει προγραμματιστεί μαγνητική εγκεφάλου για την Τζωρτζίνα. Το ίδιο βράδυ ξεκινούν τα προβλήματα για το 9χρονο κορίτσι, που οδηγείται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου στις 19 Ιανουαρίου, όπου και θα παραμείνει για δέκα ημέρες μέχρι να χάσει τη ζωή του από τη θανατηφόρο δόση κεταμίνης.
Οι αντιφάσεις των αδελφών Πισπιρίγκου για το ποιος βρήκε νεκρή την Ίριδα
Πέρα από τις έρευνες για το θάνατο της Τζωρτζίνας, για τον οποίο έχει ήδη συλληφθεί η μητέρα, Ρούλα Πισπιρίγκου, στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει και οι θάνατοι της Ίριδας και της Μαλένας.
Όσον αφορά το θάνατο της μικρής Ίριδας, φαίνεται πως προκύπτουν διαφορετικά δεδομένα, καθώς σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός STAR, το τοπίο δεν είναι ξεκάθαρο αναφορικά με το άτομο που βρήκε νεκρό το παιδί στην κούνια.
Συγκεκριμένα, η Δήμητρα Πισπιρίγκου είναι κατηγορηματική ότι εκείνη βρήκε νεκρό το μωρό στο κρεβατάκι του, στις 11.30 το πρωί της Κυριακής 21 Ιανουαρίου. Πάντως, η νέα δήλωση της θείας των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα έρχεται σε σύγκρουση με όσα φέρεται να έχει καταθέσει η παιδίατρος της Τζωρτζίνας, η οποία, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του καναλιού, υποστήριξε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου επικοινώνησε μαζί της για να της πει ότι η 9χρονη είχε βρει νεκρή την αδερφή της στην κούνια.
Υπενθυμίζεται ότι η Δήμητρα Πισπιρίγκου ήταν στο σπίτι με την αδερφή της Ρούλα και τη μικρή Τζωρτζίνα, όταν έφυγε από τη ζωή η Ίριδα.
Ανοιξιάτικες επιλογές ένδυσης και υπόδησης, για εμφανίσεις που συνδυάζουν τη χαλαρότητα του casual με το athleisure και που σου επιτρέπουν να αναβαθμίσεις το στυλ σου, χωρίς καμία προσπάθεια.
Με έμφαση στη συνεργασία, στη δύναμη που παίρνουμε ο ένας από τον άλλο και στην απόλυτη ισορροπία του ανθρώπου με τη φύση, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Νερού και μας θυμίζει ότι είναι το μέλλον της ανθρωπότητας.
Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση (brand, οργανισμό) βρίσκονται άνθρωποι που όχι μόνον ενδιαφέρονται για τη δουλειά τους, αλλά και για τον πλανήτη, την κοινωνία, τον διπλανό τους και νιώθουν υπερηφάνεια που προσφέρουν εθελοντικά ένα κομμάτι του εαυτού τους. Αυτοί είναι οι efooders!