Μπράβοι εκβίαζαν επιχειρηματία για την προστασία του στη Ρόδο

Παρ' όλο που τραυμάτισαν με γροθιές ένα συγγενικό του πρόσωπο για να τον εκφοβίσουν, τους παγίδευσε και τους οδήγησε στα «δίχτυα» των αστυνομικών 

Δεν υπέκυψε στις αφόρητες πιέσεις που του ασκούσαν τρεις «φουσκωτοί», ο ιδιοκτήτης ενός καταστήματος στη Ρόδο και, παρ' όλο που τραυμάτισαν με γροθιές ένα συγγενικό του πρόσωπο για να τον εκφοβίσουν, τους παγίδευσε και τους οδήγησε στα «δίχτυα» των αστυνομικών της Ασφάλειας!

Ο επιχειρηματίας κατήγγειλε ότι την τελευταία εβδομάδα οι τρεις μπράβοι που δραστηριοποιούνται στην νύχτα απαιτούσαν εκβιαστικά να τους καταβάλλει 50.000 ευρώ για να του... επιτρέπουν να δουλεύει το μαγαζί του χωρίς πρόβλημα! Μάλιστα, το πρωί της Κυριακής επιτέθηκαν στον συγγενή του για να τον αναγκάσουν να τους δώσει τα χρήματα.

Ωστόσο, ο επιχειρηματίας δεν ενέδωσε στους εκβιασμούς, αλλά κατήγγειλε τους ηλικίας 26, 34 και 34 χρόνων και οι αστυνομικοί οργάνωσαν στοχευμένη επιχείρηση στην περιοχή Καρακόνερο, όπου τους εντόπισαν το πρωί της Δευτέρας και τους πέρασαν χειροπέδες. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για εκβίαση κατά συναυτουργία, με την οποία οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου και παραπέμφθηκαν σε κύρια ανάκριση.



Ειδήσεις σήμερα:

Happy ending για τον Βρετανό με «πέος στο χέρι»: Νιώθει ξανά άνδρας και... φλερτάρει την Κέιτ Μπέκινσεϊλ

Με σχέδιο στηρίζουμε τη δημόσια Παιδεία, λέει ο Γιάννης Οικονόμου

Πεδίο μάχης συμμοριών φυλακή στον Ισημερινό με τουλάχιστον 44 νεκρούς και πάνω από 100 δραπέτες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr