
Το efood προάγει τη σταθερότητα και την κοινωνική συνοχή μέσα από ένα σημαντικό πρόγραμμα υποστήριξης, προσφέροντας σε ευάλωτες ομάδες τα απαραίτητα καταναλωτικά αγαθά και βάζοντας, ταυτόχρονα, φραγμό στο food waste.
Οι παραβάσεις βεβαιώθηκαν από την Τροχαία Αττικής σε μόλις δύο ημέρες και μάλιστα τις πρωϊνές ώρες.
Χωρίς δίπλωμα για δύο μήνες αλλά και αφαίρεση της άδειας κυκλοφορίας και των πινακίδων κυκλοφορίας του οχήματός τους για 60 ημέρες έμεινα 363 οδηγοί οι οποίοι κινούνταν παράνομα στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης!
Ειδικότερα οι στοχευμένες δράσεις της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, πραγματοποιήθηκαν πρωινές ώρες της 9ης και 10ης Μαΐου 2022 στην περιοχή της Αττικής και συγκεκριμένα στην Ν.Ε.Ο Αθηνών-Κορίνθου, στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας και στη Αττική Οδό, για τον εντοπισμό οδηγών που παραβιάζουν την κυκλοφορία στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.).
Για τους ανωτέρω ελέγχους συγκροτήθηκαν από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής 9 συνεργεία και βεβαιώθηκαν 363 παραβάσεις!
ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ