Δίκη Τοπαλούδη: Στις 20 Μαΐου η απόφαση - Τι είπαν οι κατηγορούμενοι
Ο κατηγορούμενος με καταγωγή από τη Ρόδο δήλωσε μετά την ολοκλήρωση των αγορεύσεων «κυρία πρόεδρε θέλω να πω ότι δε φταίω» - Ο έτερος κατηγορούμενος ανέφερε ότι δεν αποδέχεται τον βιασμό, αλλά μόνο το γεγονός πως ήταν συνεργός στην ανθρωποκτονία - Ξέσπασαν οι γονείς της Τοπαλούδη
Την Παρασκευή το πρωί θα ανακοινωθεί τελικά η απόφαση Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού και της δολοφονίας τηςΕλένης Τοπαλούδη τον Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο.
Αυτό ανακοίνωσε σήμερα η πρόεδρος της έδρας μετά την ολοκλήρωση των αγορεύσεωντων συνηγόρων υπεράσπισης των δύο κατηγορουμένων, οι οποίοι πρωτόδικα καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη και επιπλέον σε 15 έτη κάθειρξης για τον ομαδικό βιασμό της.
Μάλιστα σήμερα οι δυο κατηγορουμενοι με το πέρας των αγορευσεων, ρωτήθηκαν από την πρόεδρο αν θέλουν να προσθέσουν κάτι σε όσα υποστήριξαν στις απολογίες τους.
Ο κατηγορούμενος με καταγωγή από τη Ρόδο τόνισε: «κυρία πρόεδρε θέλω να πω ότι δε φταίω»
Προεδρος: Αυτό το έχετε ξαναπεί. Κάτι αλλο; Κατηγορουμενος: Όχι
Ο κατηγορούμενος με καταγωγή από την Αλβανία είπε: «Όπως είδατε δεν δέχομαι το βιασμό αλλά για όλο το άλλο θέλω να πληρώσω ήμουν συνεργός στην ανθρωποκτονια, έχω μετανοήσει, ζητάω βαθύτατη συγνώμη, αυτό το άτομο με έφερε στη χειρότερη οδύνη της ζωής μου αλλά θα πληρώσω γιατί εγώ φταίω. Πρέπει οι νέοι άνθρωποι να ειναι αυτοβούλοι, να αγαπάνε την οικογενεια τους και να μην ακούνε τους φίλους τους όταν δεν πρέπει».
Μάλιστα σήμερα κατά την αγόρευσή της υπεράσπισης του αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενου, οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη ξέσπασαν μη αντέχοντας να ακούσουν τα επιχειρήματα των δικηγόρων. Οι αστυνομικοί τους απομάκρυνα από την αίθουσα για να ηρεμήσουν.
Με την PrimaDonna Aromatic της De’Longhi απολαμβάνουμε το ζεστό ή κρύο ρόφημά μας στο χώρο μας, από τον κόκκο στο φλιτζάνι, όπως ακριβώς θα το κάναμε στα πιο premium café του κόσμου
Την έκθεση υπογράφει ο διεθνώς αναγνωρισμένος φωτογράφος, Τάσος Βρεττός, ο οποίος μέσα από τον φακό του αποτυπώνει τη σύνδεση της βιομηχανίας με την τέχνη, αναδεικνύοντας τις αθέατες διαδρομές της ελληνικής μεταλλουργίας