Μύκονος: Συμμορία ρημάζει βίλες και αρπάζει μέχρι και τα ρούχα των ενοικιαστών - Δείτε φωτογραφίες
Οι νεαροί δράστες παρακολουθούσαν τις βίλες, για να δουν πότε έφυγαν για διασκέδαση οι ένοικοι - Χτύπησαν σε τρεις πολυτελείς κατοικίες και πήραν μέχρι και επώνυμα παπούτσια
Τα μέλη της συμμορίας, όλοι τους νεαροί με full face και ολόσωμες φόρμες, διέρρηξαν στη Μύκονο τρεις βίλες μέσα σε ένα βράδυ, προκαλώντας τρόμο στους τουρίστες.
Πρόκειται για τρεις διαρρήξεις σε ισάριθμες πολυτελείς κατοικίες σε συγκρότημα στην περιοχή Αγράρι και συνέβησαν αργά το βράδυ της Κυριακής.
Οι νεαροί διαρρήκτες έσπασαν τα τζάμια των σπιτιών για να μπουν μέσα και να αρπάξουν τα προσωπικά αντικείμενα των τουριστών που διαμένουν σε αυτά, μαζί και μετρητά που βρήκαν στις βαλίτσες τους. Μάλιστα στις δύο από τις τρεις κατοικίες πήραν μέχρι και επώνυμης φίρμας παπούτσια, επώνυμα ρούχα και 5.000 ευρώ σε μετρητά.
Κλείσιμο
Τα μέλη της συμμορίας, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, παρακολουθούσαν για ώρες το συγκεκριμένο συγκρότημα κατοικιών και, όταν αντιλήφθηκαν ότι όλοι οι ένοικοι είχαν φύγει για να διασκεδάσουν, τότε βρήκαν την ευκαιρία να μπουκάρουν. Φορούσαν μέχρι και γάντια προκειμένου να μην αφήσουν αποτυπώματα.
Το ίδιο βράδυ, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, σημειώθηκαν τέσσερις ακόμη διαρρήξεις σε βίλες του νησιού χωρίς η αστυνομία να καταφέρει να εντοπίσει τους δράστες.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Αυτό το καλοκαίρι, επιλέγουμε λιγότερα αλλά καλύτερα. Και όταν η τεχνολογία συνδυάζει μικρό μέγεθος, κορυφαία απόδοση και έξυπνο σχεδιασμό, γίνεται ο πιο χρήσιμος συνοδοιπόρος σε κάθε απόδραση.