Η κυβέρνηση στο πλευρό των κοινωνικά ευάλωτων - Δωρίζει εμφιαλωμένα νερά ενόψει των υψηλών θερμοκρασιών

Η κυβέρνηση στο πλευρό των κοινωνικά ευάλωτων - Δωρίζει εμφιαλωμένα νερά ενόψει των υψηλών θερμοκρασιών

Παλέτες με νερά δόθηκαν στους «Γιατρούς του Κόσμου» - Θα διανεμηθούν σε όσους  βρίσκονται σε δύσκολες συνθήκες διαβίωσης

νερα
Στο πλευρό των αστέγων και των ευάλωτων συμπολιτών μας βρέθηκαν ο Γρηγόρης Δημητριάδης και ο κ. Γιώργος Σταμάτης προσφέροντας παλέτες με νερά στους «Γιατρούς του Κόσμου» για τις δύσκολες μέρες του καλοκαιριού που πλησιάζουν.

Ο γενικός γραμματέας του Πρωθυπουργού μαζί με τον γενικό γραμματέα  Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας προχώρησαν σε μια πράξη αλληλεγγύης ενόψει των δυσμενών καιρικών συνθηκών, προσφέροντας παλέτες με Ζαγόρι Φυσικό Μεταλλικό Νερό που βρίσκονται σε δύσκολες συνθήκες διαβίωσης.

Τα εμφιαλωμένα νερά προγραμματίζεται να διανεμηθούν τόσο στην περιοχή των Αθηνών όσο και του Πειραιά κατά τις περιόδους υψηλών θερμοκρασιών.

Δείτε τη δημοσίευση στο Facebook:

«Με πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα Πρωθυπουργού, κ. Γρηγόρη Δημητριάδη και του Γενικού Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, κ. Σταμάτη, σήμερα παραλάβαμε στα γραφεία μας από την εταιρεία ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. παλέτες με Ζαγόρι Φυσικό Μεταλλικό Νερό, με σκοπό την υποστήριξη των άστεγων και ευάλωτων συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη, καθώς βρίσκονται σε δύσκολες συνθήκες διαβίωσης. Τα εμφιαλωμένα νερά θα μοιράσουν οι ομάδες Streetwork των #ΓτΚ κατά τη διάρκεια των υψηλών θερμοκρασιών του καλοκαιριού στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών και του Πειραιά, σε συνανθρώπους μας που διαβιούν χωρίς στέγη.

Ευχαριστούμε θερμά του Γενικούς Γραμματείς και την εταιρεία ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. για την πολύ σημαντική δωρεά τους προς τους ΓτΚ».


Με πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα Πρωθυπουργού, κ. Γρηγόρη Δημητριάδη και του Γενικού Γραμματέα Κοινωνικής...

Posted by Médecins du Monde Greece - Γιατροί του Κόσμου on Tuesday, June 14, 2022


Ειδήσεις σήμερα:

Ξέφυγε ο Ερντογάν, κόκκινος συναγερμός διαρκείας στο Αιγαίο

O Πούτιν «παλεύει να κρατηθεί όρθιoς» κατά τη διάρκεια ομιλίας και τα πόδια του λυγίζουν - Δείτε βίντεο

Τραγωδία στο Παγκράτι: Πήγε να μπει στο σπίτι της από το μπαλκόνι, έπεσε και σκοτώθηκε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης