Κέρκυρα: Καλλιεργούσε χασισόδεντρα δύο μέτρων σε σπίτι, αυλή και ελαιώνα

Βρέθηκαν συνολικά 11 δενδρύλλια κάνναβης ύψους δύο μέτρων, καθώς και 230 γραμμάρια κάνναβης

Μοίρασε σε τρία διαφορετικά σημεία σε περιοχή της νότιας Κέρκυρας τις..."αγροτικές" εργασίες του ένας Έλληνας, πιστεύοντας ότι δεν θα έδινε στόχο. Όμως, λογάριασε χωρίς τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, που αξιοποίησαν τις πληροφορίες που είχαν και οργάνωσαν επιχείρηση, για να τον βάλουν στο χέρι.

Στο πλαίσιο της έρευνας που ξεκίνησε στην κατοικία του και στη συνέχεια επεκτάθηκε στον προαύλιο χώρο της και σε έναν ελαιώνα της ιδιοκτησίας του στην ίδια περιοχή, βρέθηκαν συνολικά 11 δενδρύλλια κάνναβης ύψους δύο μέτρων και κατασχέθηκαν, όπως και ακατέργαστη κάνναβη βάρους 230 γραμμαρίων. Ο ύποπτος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας και σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

Συνελήφθη για δύο χασισόδεντρα στην Κρήτη

Από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. Μεσσαράς συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής σε μια περιοχή του Δήμου Φαιστού ένας Έλληνας, αφού κατά την διάρκεια της έρευνας που έγινε στο σπίτι του διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε δύο δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης. Τα χασισόδεντρα κατασχέθηκαν και ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για καλλιέργεια ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα

«Οργιάζουν» οι φήμες για την υγεία του Ερντογάν - Ακυρώσε ομιλία λόγω «κοινού κρυολογήματος»

Αύριο η δίκη Αδαμαντίδη για τον ξυλοδαρμό της Βαρβάρας Κίρκη - Εκείνος είναι το «θύμα» λέει ο δικηγόρος του

Πολύ υψηλή η επικινδυνότητα για πυρκαγιές σήμερα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr