Μεγάλη είναι η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για τα πύρινα μέτωπασε Ζαχάρω Ηλείας, σε δύσβατο σημείο, και στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας.
Ειδικότερα, πυρκαγιά καίει σε δασική έκταση στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας. Οι φλόγες έχουν εκδηλωθεί στην περιοχή Πουρναρότοπος, ενώ στο σημείο επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της Πυροσβεστικής.
Συγκεκριμένα, στο σημείο έχουν σπεύσει 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος. Από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.
Το πύρινο μέτωπο στη Ζαχάρω
Συναγερμός σήμανε, το απόγευμα, στην πυροσβεστική υπηρεσία από τη φωτιάπου ξέσπασε στη Ζαχάρω Ηλείας στην περιχοή Σμέρνα.
Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Αυτήν τη στιγμή, επιχειρούν 32 πυροσβέστες με 10 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρου, 1 ελικόπτερο και 2 αεροσκάφη.
#Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Σμέρνα στη Ζαχάρω Ηλείας. ▶️Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.