Κρήτη: Μεγάλη ποσότητα κάνναβης, κοκαΐνη και LSD στο Ηράκλειο

Κρήτη: Μεγάλη ποσότητα κάνναβης, κοκαΐνη και LSD στο Ηράκλειο

Kατασχέθηκαν συνολικά ένα κιλό και 329 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 30,3 γραμμάρια κοκαΐνης, επτά ml LSD σε υγρή μορφή

Hrakleio-kokaini-kannabi
Πριν καλά- καλά ηρεμήσουν οι κάτοικοι από την πολυήμερη πυρκαγιά στο νότιο Ρέθυμνο, που χτύπησε και την τουριστική Αγία Πελαγία, αναστατώθηκαν ξανά από την... έφοδο που έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου στο σπίτι ενός 33χρονου Έλληνα διακινητή!

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης που ακολούθησε την αξιοποίηση στοιχείων, ο ύποπτος εντοπίστηκε το βράδυ της Δευτέρας σε άλλη περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου, υποβλήθηκε σε έλεγχο και έγινε έρευνα στην κατοικία του, όπου κατασχέθηκαν συνολικά ένα κιλό και 329 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 30,3 γραμμάρια κοκαΐνης, επτά ml LSD σε υγρή μορφή και τρεις ζυγαριές ακριβείας.

Ο 33χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 875 ευρώ προερχόμενα από την πώληση ναρκωτικών, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.

Καλλιεργούσε χασισόδεντρα στην αυλή του

Στις Σέρρες, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας Έλληνας, καθώς σε έρευνα που διενεργήθηκε στην κατοικία του διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε στην αυλή τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,50 μέτρου. Τα δενδρύλλια ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Κλείσιμο
Στο Αγρίνιο, ένας Έλληνας συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μετά από έρευνα που διενεργήθηκε στην κατοικία του όπου βρέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 90 γραμμαρίων, καθώς και ένα τσιγαριλίκι.

Ειδήσεις σήμερα:

Έγιναν 600 απομακρύνσεις κατοίκων - Οι άνεμοι πνέουν με πάνω από 80χλμ/ώρα

Καίγεται σπίτι στην Ανθούσα - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης