Κεφαλονιά: Μία γυναίκα νεκρή σε τροχαίο δυστύχημα στο Ληξούρι - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 7χρονος γιος της

Κεφαλονιά: Μία γυναίκα νεκρή σε τροχαίο δυστύχημα στο Ληξούρι - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 7χρονος γιος της

Το αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ληξουρίου - Θα γίνει αεροδιακομιδή για τη μεταφορά του σε νοσοκομείο εκτός της Κεφαλονιάς

a248790069803c953eb045a924117dfd_XL
Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, στον Αγιο Βασίλειο Ληξουρίου. Αυτοκίνητο που οδηγούσε μία γυναίκα, εξετράπη για άγνωστο λόγο της πορείας του, βγήκε από τον δρόμο και πήρε φωτιά!

Ακαριαίος ήταν ο θάνατος της γυναίκας που οδηγούσε το αυτοκίνητο, ενώ και ένα αγοράκι επτά ετών, που βρισκόταν μέσα στο όχημα  μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο Ληξουρίου.

Οι γιατροί που το εξέτασαν αποφάσισαν το παιδί λόγω του σοβαρού τραυματισμού του να μεταφερθεί σε μεγαλύτερο νοσοκομείο και τις επόμενες ώρες αναμένεται να φτάσει στο νησί αεροσκάφος για την διακομιδή του.

Σύμφωνα με το inkefalonia.gr η άτυχη γυναίκα ήταν απο το Ληξούρι και είχε έρθει για διακοπές στο νησί, όπως έκανε κάθε καλοκαίρι.

Κλείσιμο
Για άγνωστη μεχρι στιγμής αιτία σε περιοχή που δεν υπάρχει προσταυτική μπάρα η γυναίκα έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να φύγει από τον δρόμο και να πάρει φωτιά .

Το τροχαιο έγινε αμέσως αντιληπτό απο κατοίκους της περιοχής, ένας εκ των οποίων  έτρεξε και έβγαλε τη μητέρα και το παιδί απο το αυτοκίνητο πριν πάρει μεγάλες διαστάσεις η φωτιά στο αυτοκίνητο. Το συγκεκριμένο συμβαν δεν έχει καμία σχέση με τη φωτιά στα Κουρουπάτα.

Πηγή φωτογραφίας: Inkefalonia


Ειδήσεις σήμερα:

Με βαρύ «κατηγορητήριο» ο πειθαρχικός φάκελος της νοσηλεύτριας για τον θάνατο του 49χρονου στην Πάτρα

Εισαγγελική παρέμβαση για τις πυρκαγιές σε Πεντέλη και Μέγαρα

«Όχι» από Αθήνα στην πρόταση της Κομισιόν για μείωση 15% στο φυσικό αέριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης