Θεσσαλονίκη: Σφραγίζεται η κατάληψη «111» - Βρέθηκαν κράνη, στειλιάρια, πυροσβεστήρες και μπουκάλια

Θεσσαλονίκη: Σφραγίζεται η κατάληψη «111» - Βρέθηκαν κράνη, στειλιάρια, πυροσβεστήρες και μπουκάλια

Σφραγίζεται ο χώρος - Γίνονται εργασίες προκειμένου να χτιστούν η κεντρική είσοδος και τα παράθυρα  - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

katalipsi-thessaloniki
Σφραγίζεται η κατάληψη «111» επί της οδού Εγνατίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μετά τη σημερινή μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας που βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 6 το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, γίνονται εργασίες προκειμένου να χτιστεί τόσο η κεντρική είσοδος, τα παράθυρα στο πλαϊνό και στο πίσω μέρος του κτηρίου, αλλά και οποιοδήποτε άλλο σημείο το οποίο θα μπορούσε να επιτρέψει την πρόσβαση σε άτομα που ενδεχομένως να επιχειρήσουν να εισέλθουν ξανά σε αυτό.

Δείτε βίντεο:

Σφραγίζεται η κατάληψη που εκκενώθηκε στη Θεσσαλονίκη (2)

Κλείσιμο
Σφραγίζεται η κατάληψη που εκκενώθηκε στη Θεσσαλονίκη (3)

Σφραγίζεται η κατάληψη που εκκενώθηκε στη Θεσσαλονίκη (1)


Σημειώνεται ότι πρόκειται για το εξαώροφο κτήριο που τελούσε υπό κατάληψη για επτά χρόνια, από την ομάδα αντιεξουσιαστών, η οποία ήταν γνωστή ως «Κατάληψη 111».

katalipsi-thessaloniki-8

katalipsi-thessaloniki-7

katalipsi-thessaloniki-9

katalipsi-thessaloniki-10

katalipsi-thessaloniki-11

5648728
5648736
5648737


Στην επιχείρηση εκκένωσης του κτηρίου που βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και έγινε παρουσία εισαγγελέα, συμμετείχαν αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες της ΓΑΔΘ, όπως της ΕΚΑΜ, της ομάδας ΟΠΚΕ και της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας, ενώ αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και των ΜΑΤ παραμένουν περιμετρικά του κτηρίου.

Δείτε βίντεο:


Κατά τη συντονισμένη έφοδο των αστυνομικών, που πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 6 το πρωί, δεν εντοπίστηκε κάνεις εντός του κτηρίου, ενώ οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. προχώρησαν σε έρευνα όλων των χώρων, με τη συμμετοχή εκπαιδευμένων σκύλων για τον τυχόν εντοπισμό ναρκωτικών ή εκρηκτικών υλών.

katalipsii-thesssaloniki
katalipsi-thesssaloniki
katalipsi-thesssaloniki-
katalipsi--thesssaloniki
katalipsi-thesssalonikii

5648727
5648730
5648731


Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, οι αστυνομικοί προχώρησαν στην κατάσχεση διαφόρων αντικειμένων που εντοπίστηκαν στους έξι ορόφους του κτηρίου. Μεταξύ άλλων, είναι ένα αλεξίσφαιρο, κράνη, στειλιάρια, πυροσβεστήρες και πολλά μπουκάλια μπύρας. Επιπλέον, στον περιβάλλοντα χώρο του κτηρίου, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ένα ένα κουζινομάχαιρο. Όλα τα ευρήματα αναμένεται να σταλούν στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.


Το κτήριο, μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης εκκένωσης αναμένεται να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του που είναι ο Εθνικός Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ).Κατά πληροφορίες, έχει σοβαρά προβλήματα στατικότητας.

Συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ βρέθηκαν σήμερα το πρωί επί τόπου για τις εργασίες διακοπής ρεύματος, διαπίστωσαν πως υπήρχε ρευματοκλοπή.

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Καύσωνας «χτυπά» τη χώρα - Πάνω από 40°C θα χτυπήσει η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες

Αργυρούπολη: Επτά μήνες σε κώμα η 40χρονη Όλγα που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον προπονητή τζούντο

Mega deal στην ιδιωτική υγεία - Συγχωνεύονται Ερρίκος Ντυνάν και Euromedica
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης