Οι αξιωματικοι του Ανθρωποκτονιών αναζητούν τον νεαρό Πακιστανό φίλο της καθώς το πρόσωπο αυτό, ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή, προκειμένου να φωτίσουν τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου της.
Όμως ο νεαρός αλλοδαπός, απο χθες το βράδυ ειναι εξαφανισμένος, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να έχει φύγει απο την Αθήνα καθώς φέρεται να έχει ενημερώσει τον αδερφό του για τις κινήσεις του.
Μαρτυρίες αναφέρουν ότι προηγήθηκε καβγάς, χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα, μεταξύ της 17χρονης και του Πακιστανού με τα πρώτα στοιχεία να κάνουν λόγο για ασφυκτικό θάνατο.
Όμως, η νεκροψία του ιατροδικαστή που έφθασε στο σημείο περιπλέκει τα πράγματα και αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά. Και αυτό γιατί ο ιατροδικαστής δεν εντόπισε ίχνη ασφυκτικού θανάτου, παρά μόνο μώλωπες στα χέρια, ένδειξη ότι υπήρξε πάλη μεταξύ της κοπέλας και του εξαφανισμένου Πακιστανού. Οι αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ, περιμένουν τη νεκροτομή αλλα και τη μαρτυρία του Πακιστανού για να διαλευκάνουν την υπόθεση.
Η 17χρονη που δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, ζούσε με τη μητέρα της και την αδερφή της, ενώ το τελευταίο διάστημα φέρεται να φιλοξενούσαν και τον Πακιστανό. Αυτό, ήταν και η αιτία έντονων διαφωνιών με τη μητερα της, όμως ποτέ η κατάσταση δεν έδειχνε να είχε ξεφύγει εκτός ελέγχου.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.