Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να υποστηρίξει ότι ήταν υπο την επήρεια χαπιών ecstasy, τη στιγμή της εφόδου στο Εφετείο Αθηνών και ότι είναι χρόνιος χρήστης ναρκωτικών. Ο 34χρονοςείχε στο λευκό Nissan Juke που οδηγούσε περίπου 1,2 εκατ. ευρώ και ναρκωτικά και γι αυτό εξετάζεται, αν είχε τον ρόλο του ταμία σε εγκληματική οργάνωση που εμπορεύεται ναρκωτικά. Υπενθυμίζεται ότι στο σπίτι του εντοπίστηκαν άλλα 300.000 ευρώ. Σύμφωνα με τον Alpha o Βασίλης Γοργολίτσας αν και δεν ήταν σε καλή κατάσταση όταν ρωτήθηκε από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ για την προέλευση των χρημάτων φέρεται να τους εξομολογήθηκε ότι τα χρήματα προέρχονται από ναρκωτικά αλλά και από... ερωτικά ραντεβού επί πληρωμή (στα οποία γίνονταν και χρήση ναρκωτικών).
Ωστόσο ο δικηγόρος του Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης ο οποιος επισκέφθηκε χθες το πρωί τον34χρονο στο ψυχιατρείο, στο Δαφνί, μιλώντας στο protothema.gr επισημαίνει πως «επισκέφθηκα τον εντολέα μου ο οποίος βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση, ψυχολογική και σωματική, λόγω της χρόνιας χρήσης ναρκωτικών. Ήδη συγκεντρώνονται στοιχεία που θα αποδείξουν τη νόμιμη προέλευση των χρημάτων».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cm6ruxug3lm9)
«Ζητάω συγγνώμη, ας με συγχωρέσει ο Θεός»
Στο μεταξύ ο 34χρονοςπρώην παίκτης reality μιλώντας στο Star μέσα από το δωμάτιο του ψυχιατρικού καταστήματος στο Δαφνί τόνισε ότι «μόνο ο Θεός μπορεί να με συγχωρέσει. Θέλω να προστατεύσω την οικογένεια μου. Ζητώ συγνώμη από όλους».
Την ίδια ώρα, η πρώην σύντροφός του, στην κατάθεση που έδωσε στην Δίωξη Ναρκωτικών και αποκαλύπτει το protothema.gr, δηλώνει άγνοια για τις παράνομες δραστηριότητες του συζύγου της αναφέροντας πως το τελευταιο διάστημα ειχε απομακρυνθεί με τα δύο της παιδιά από την οικογενειακή εστία της Ηλιούπολης.
«Είμαι πρώην σύντροφος του Γοργολίτσα Βασιλείου με τον οποίο έχουμε δύο παιδιά, ένα αγόρι ηλικίας δύο ετών και ένα κορίτσι ηλικίας ενός έτους. Με τον Γοργολίτσα Βασιλείο διαμέναμε μαζί για πέντε έτη, μέχρι και πριν 20 μέρες, οπότε και χωρίσαμε και πήγα μαζί με τα τέκνα μας να μείνουμε με τη μητέρα μου, λόγω οικογενειακών διαφόρων που είχαμε με τον Γοργολίτσα Βασιλείο. Μεσημβρινές ώρες σήμερα 13 Αυγούστου 2022 ήρθαν αστυνομικοί στην οικία όπου διαμένω και πραγματοποίησαν έρευνα με δικαστικό λειτουργό καθώς με ενημέρωσαν ότι ο Γοργολίτσας Βασίλειος πήγε στο εφετείο Αθηνών με το αυτοκίνητο μάρκας Nissan χρώματος λευκού ιδιοκτησίας μου και είπε στους εκεί αρμόδιους πως εντός έχει ναρκωτικά και χρήματα.
Το συγκεκριμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο είναι μεν στο όνομα μου, όμως ο πραγματικός ιδιοκτήτης είναι ο Γοργολίτσας Βασίλειος, ο οποίος το χρησιμοποιεί αποκλειστικά από τότε που το αγοράσαμε. Εγώ έχω άλλο αυτοκίνητο. Σε ό,τι αφορά τα ναρκωτικά και τα χρήματα που κατείχε ο Γοργολίτσας Βασίλειος εγώ δεν έχω καμία σχέση με αυτά και ούτε γνώριζα για κάποια παράνομη δραστηριότητα του ίδιου πόσο μάλλον με ναρκωτικά όσο μέναμε μαζί δεν είχα αντιληφθεί κάτι σχετικά με παράνομη δραστηριότητα».
Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση (brand, οργανισμό) βρίσκονται άνθρωποι που όχι μόνον ενδιαφέρονται για τη δουλειά τους, αλλά και για τον πλανήτη, την κοινωνία, τον διπλανό τους και νιώθουν υπερηφάνεια που προσφέρουν εθελοντικά ένα κομμάτι του εαυτού τους. Αυτοί είναι οι efooders!
Με έμφαση στη συνεργασία, στη δύναμη που παίρνουμε ο ένας από τον άλλο και στην απόλυτη ισορροπία του ανθρώπου με τη φύση, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Νερού και μας θυμίζει ότι είναι το μέλλον της ανθρωπότητας.