Aναφορά δύο δικηγόρων-μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ), «διά της οποίας καταγγέλλονται σοβαρά περιστατικά αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας» κοινοποίησε με επιστολή του στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τ. Θεοδωρικάκο, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΔΣΑ Δ. Βερβεσός.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο κ. Βερβεσός στην σχετική επιστολή του προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, επικαλούμενος την αναφορά των δυο συναδέλφων του, τα περιστατικά αυτά «δεν συνάδουν με την αποστολή της αστυνομίας, θίγουν και υποτιμούν στο σύνολό του το δικηγορικό σώμα, περιστέλλουν το Κράτος Δικαίου και την προστασία των συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων των πολιτών».
Μάλιστα, όπως αναφέρει ο κ. Βερβεσός, στην αναφορά των δύο δικηγόρων επισυνάπτονται και φωτογραφίες ως αποδεικτικό υλικό.
Ο Πρόεδρος του ΔΣΑ με την επιστολή του, που κοινοποιήθηκε στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ, στον Συνήγορο του Πολίτη και την Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, ζητά από τον υπουργό να προβεί «άμεσα στον πειθαρχικό έλεγχο όλων των εμπλεκομένων αστυνομικών υπαλλήλων».
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.