Θεσσαλονίκη: Εστιατόριο χρέωσε 1 ευρώ τον πάγο στο ποτό - «Είναι ειδικό παγάκι που έχει μεγαλύτερη διάρκεια»
16.09.2022
07:35
«Γίνεται πάντα σε συνεννόηση του σερβιτόρου με τον πελάτη» υποστήριξε ο υπεύθυνος του εστιατορίου στη Θεσσαλονίκη
Δεν πιστεύαν στα μάτια τους πελάτες bar-restaurant στη Θεσσαλονίκη όταν στον λογαριασμό τους είδαν ότι είχαν χρεωθεί 1 ευρώ για τον πάγο που είχε μέσα το ποτό τους.
Ο υπεύθυνος του εστιατορίου που μίλησε στο MEGA υποστήριξε ότι δεν πρόκειται για έναν απλό πάγο αλλά για ένα «ειδικό παγάκι που έχει μεγαλύτερη διάρκεια».
«Η πολιτική του μαγαζιού είναι να χρεώνουμε τον έξτρα πάγο. Δεν είναι σαν τον πάγο που βάζουμε σε όλα τα ποτά. Πρόκειται για έναν μεγάλο κύβο που μπαίνει στα special ποτά μας. Γίνεται πάντα σε συνεννόηση του σερβιτόρου με τον πελάτη» απάντησε χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος του εστιατορίου.
Ο πάγος που χρεώθηκε επιπλέον 1 ευρώ είναι ένας μεγάλος κύβος ο οποίος λόγω της μεγάλης μάζας σε σχέση με την επιφάνειά του, λιώνει πιο αργά από το συνηθισμένο, διατηρώντας το ποτό στην ιδανική θερμοκρασία με το λιγότερο δυνατό νέρωμα.
Καταστηματάρχες λένε ότι η τιμή του πάγου που αγοράζουν έχει αυξηθεί κατά 50% προσθέτοντας, όμως, ότι η χρέωσή του μπορεί να γίνει μόνο αν αναγράφεται στον κατάλογο του μαγαζιού η τιμή του.
«Εφόσον είναι ένα προϊόν το οποίο το αγοράζω, θεωρητικά μπορώ και να το πουλήσω. Σε αυτήν τη λογική όμως θα έπρεπε να πουλάω και το λάδι στη σαλάτα και το αλάτι στα φαγητά» σχολίασε χαρακτηριστικά ο επιχειρηματίας Ανδρέας Γαϊτανίδης
.Ειδήσεις σήμερα:
Στους 39 βαθμούς σήμερα η θερμοκρασία - Πού θα βρέξει το Σαββατοκύριακο
Την Δευτέρα δίπλα στην Ελισάβετ θα ταφεί και ο Φίλιππος - Το πρωτόκολλο που θέλει το ζευγάρι για πάντα μαζί
Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση του Κόλιν Φάρελ
Ο υπεύθυνος του εστιατορίου που μίλησε στο MEGA υποστήριξε ότι δεν πρόκειται για έναν απλό πάγο αλλά για ένα «ειδικό παγάκι που έχει μεγαλύτερη διάρκεια».
«Η πολιτική του μαγαζιού είναι να χρεώνουμε τον έξτρα πάγο. Δεν είναι σαν τον πάγο που βάζουμε σε όλα τα ποτά. Πρόκειται για έναν μεγάλο κύβο που μπαίνει στα special ποτά μας. Γίνεται πάντα σε συνεννόηση του σερβιτόρου με τον πελάτη» απάντησε χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος του εστιατορίου.
Ο πάγος που χρεώθηκε επιπλέον 1 ευρώ είναι ένας μεγάλος κύβος ο οποίος λόγω της μεγάλης μάζας σε σχέση με την επιφάνειά του, λιώνει πιο αργά από το συνηθισμένο, διατηρώντας το ποτό στην ιδανική θερμοκρασία με το λιγότερο δυνατό νέρωμα.
Καταστηματάρχες λένε ότι η τιμή του πάγου που αγοράζουν έχει αυξηθεί κατά 50% προσθέτοντας, όμως, ότι η χρέωσή του μπορεί να γίνει μόνο αν αναγράφεται στον κατάλογο του μαγαζιού η τιμή του.
«Εφόσον είναι ένα προϊόν το οποίο το αγοράζω, θεωρητικά μπορώ και να το πουλήσω. Σε αυτήν τη λογική όμως θα έπρεπε να πουλάω και το λάδι στη σαλάτα και το αλάτι στα φαγητά» σχολίασε χαρακτηριστικά ο επιχειρηματίας Ανδρέας Γαϊτανίδης
.Ειδήσεις σήμερα:
Στους 39 βαθμούς σήμερα η θερμοκρασία - Πού θα βρέξει το Σαββατοκύριακο
Την Δευτέρα δίπλα στην Ελισάβετ θα ταφεί και ο Φίλιππος - Το πρωτόκολλο που θέλει το ζευγάρι για πάντα μαζί
Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση του Κόλιν Φάρελ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr