Τα «αίματα άναψαν» όταν ο Γιώργος Κυρίτσης αφού ρωτήθηκε να εξηγήσει τι σημαίνει αυτή η εξαγγελία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ενοχλήθηκε από τις παρεμβάσεις του Άρη Πορτοσάλτε.
«Μπορούμε να συζητήσουμε;» ρώτησε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ με τον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά «μπορείς να περιμένεις να τελειώσωω;».
«Ησύχασε. Αν έχεις νευράκια υπάρχουν και γιατροί, υπάρχουν και φάρμακα» σχολίασε ο Άρης Πορτοσάλτε με τον Γιώργο Κυρίτση να τον ρωτά «τι εννοείς;» και τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ να του εξηγεί «αν έχεις νεύρα να πας σε γιατρό. Μην χιμάς».
Αποτέλεσμα ήταν τα επόμενα λεπτά οι υψηλοί τόνοι να συνεχιστούν με τον Άρη Πορτοσάλτε να κατηγορεί τον συνομιλητή του ότι δεν μπορεί να παρουσιάσει επιχειρήματα και τον Γιώργο Κυρίτση να του απαντά «την όρεξή σου έχω πρωί πρωί».
Όταν, δε, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «συμμορία που κυβερνάει και δίνει 500 εκατ. ευρώ στους φίλους του Πορτοσάλτε», ο Δημήτρης Οικονόμου του είπε «μπορεί να λέμε μια κυβέρνηση συμμορία; Βρίζεις και τον λαό έτσι» με τον Γιώργο Κυρίτση να απαντά «αν δεν σου αρέσει μην με καλέσεις ξανά» και τον Άρη Πορτοσάλτε να επανέρχεται με τη φράση «αναλαμβάνει να δείξει πόσο τραμπούκος είναι». «Τέσσερις με έναν και είμαι εγώ τραμπούκος» είπε τότε ο Γιώργος Κυρίτσης.
Ο τελευταίος γύρος της διαμάχης των δύο δημοσιογράφων ξεκίνησε με τον Άρη Πορτοσάλτε να μιλά για το «το παραμύθι που έχει στήσει ο ΣΥΡΙΖΑ» και την «μπαρουφολογία Τσίπρα» και τον Γιώργο Κυρίτση να απαντά «παραμύθια λες εσύ», «μπαρουφολογία λες εσύ, αφού με διέκοπτες, σε διακόπτω κι εγώ»
Ανοιξιάτικες επιλογές ένδυσης και υπόδησης, για εμφανίσεις που συνδυάζουν τη χαλαρότητα του casual με το athleisure και που σου επιτρέπουν να αναβαθμίσεις το στυλ σου, χωρίς καμία προσπάθεια.
Με έμφαση στη συνεργασία, στη δύναμη που παίρνουμε ο ένας από τον άλλο και στην απόλυτη ισορροπία του ανθρώπου με τη φύση, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Νερού και μας θυμίζει ότι είναι το μέλλον της ανθρωπότητας.
Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση (brand, οργανισμό) βρίσκονται άνθρωποι που όχι μόνον ενδιαφέρονται για τη δουλειά τους, αλλά και για τον πλανήτη, την κοινωνία, τον διπλανό τους και νιώθουν υπερηφάνεια που προσφέρουν εθελοντικά ένα κομμάτι του εαυτού τους. Αυτοί είναι οι efooders!