Άργος: Συνέλαβαν διακινητή «σκληρών» ναρκωτικών που αναζητούσε πελάτες

Έπιασαν τον 54χρονο διακινητή με φιξάκια ηρωίνης και ναρκωτικά χάπια

Κίνησαν υποψίες οι ύποπτες κινήσεις ενός άνδρα, ο οποίος προσπάθησε να αποφύγει τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. που τον πλησίαζαν αργά τη νύχτα στο Άργος κι έτσι τον ακινητοποίησαν για να του κάνουν έλεγχο και διαπίστωσαν ότι αναζητούσε αγοραστές για τα "σκληρά" ναρκωτικά που είχε πάνω του.

Στην κατοχή του 54χρονου Έλληνα βρέθηκαν "φιξάκια" ηρωίνης συνολικού βάρους 34,32 γραμμαρίων, καθώς και τρία ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή. Όλα κατασχέθηκαν και ο δράστης συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια Άργους-Μυκηνών για προανάκριση, μετά το τέλος της οποίας παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών.

Συνελήφθη με κλομπ και χρήματα από την διακίνηση

Έρευνα στην κατοικία ενός Έλληνα σε περιοχή του Πύργου διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και συνελήφθη, καθώς βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 150 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Πύργου απήγγειλε στον δράστη την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών, αλλά ερευνάται αν έκανε και διακίνηση, όπως ανέφεραν οι πληροφορίες των αστυνομικών.

Ειδήσεις σήμερα:

Δεύτερη τουρκική υπερπτήση σήμερα με UAV πάνω από τα Τριανήσια

Εντοπίστηκε η σορός έβδομου μετανάστη του ναυαγίου των Κυθήρων

Τζένιφερ Λόρενς: Όταν συμμετείχα στο «Hunger Games», ένιωθα ότι δεν είχα κανέναν έλεγχο της ζωής μου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr