Κακοκαιρία στην Κρήτη: Οι δραματικές τελευταίες στιγμές του 50χρονου - Μιλούσε με τη γυναίκα του στο τηλέφωνο
Ο άτυχος 50χρονος που ανασύρθηκε νεκρός, πήγαινε στην Αγία Πελαγία μαζί με μία καθαρίστρια, προκειμένου να ανοίξουν ένα οίκημά του και να το καθαρίσουν
Δραματικά ήταν τα τελευταία λεπτά της συνομιλίας του 50χρονου άνδρα με τη σύζυγό του, καθώς έμελλε να είναι και οι τελευταίες στιγμές της ίδιας του της ζωής.
Ο άτυχος 50χρονος που ανασύρθηκε νεκρός, πήγαινε στην Αγία Πελαγία μαζί με μία καθαρίστρια, προκειμένου να ανοίξουν ένα οίκημά του και να το καθαρίσουν, αλλά και για να καθαρίσουν τα χόρτα, διαδικασία που θα κρατούσε περίπου δύο ώρες.
Κατα τη συνομιλία με τη σύζυγό του, φέρεται να της περιέγραφε πως το νερό έχει φτάσει ως τα παράθυρα του αυτοκινήτου, τα οποία είχε κλείσει, ενώ όταν πια το νερό κάλυψε το όχημα, το κινητό "νέκρωσε"...
Αγνοοείται η συνεπιβάτιδα του 50χρονου, ενώ οι έρευνες σε όλα τα οχήματα που έχουν παρασυρθεί συνεχίζεται, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που βρίσκονται σε κίνδυνο.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.