Βιασμός 12χρονης - Εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ: Εξετάζεται η εμπλοκή των συλληφθέντων και σε βιασμούς άλλων παιδιών

Βιασμός 12χρονης - Εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ: Εξετάζεται η εμπλοκή των συλληφθέντων και σε βιασμούς άλλων παιδιών

Αναφορικά με τους άντρες που προσήλθαν στην αστυνομία αυτοβούλως, η Κωνσταντία Δημογλίδου εξήγησε πως για την ώρα δεν έχει ζητηθεί δίωξη εναντίον τους

gada-mak
Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου, μίλησε για το ενδεχόμενο νέων συλλήψεων.

Στο Mega δήλωσε πως όσο η έρευνα προχωρά και εκδίδονται εντάλματα συλλήψεων, η ελληνική αστυνομία θα προβαίνει στις ανάλογες πράξεις.

Κλείσιμο

Σε ό,τι αφορά το γενικό προφίλ των συλληφθέντων αποκάλυψε πως γίνεται περαιτέρω έρευνα για το ενδεχόμενο εμπλοκής τους και σε βιασμούς άλλων παιδιών. «Για την ώρα δεν προκύπτει κάτι τέτοιο» προσέθεσε.

Αναφορικά με τους άντρες που προσήλθαν στην αστυνομία αυτοβούλως, η κα Δημογλίδου εξήγησε πως έχει ενημερωθεί η ανακρίτρια και για την ώρα δεν έχει ζητηθεί δίωξη εναντίον τους.

Ολοκληρώνοντας επιβεβαίωσε πως η αστυνομία θα πράξει τα πάντα προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση χωρίς καμία διάκριση οδηγώντας την στο δρόμο της Δικαιοσύνης.

Η ανακρίτρια έστειλε στη φυλακή τη μητέρα - Ξέσπασαν σε κλάματα τα παιδιά της

Τον δρομο για τις φυλακές πήρε μετά την απολογία της στην ανακρίτρια, η 37χρονη μητέρα της ανήλικης που βιάζονταν και εκδίδονταν στον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατηγορούμενη για το αδίκημα της συνέργειας σε μαστροπεία σε βάρος της ανήλικης κόρης της, αρνήθηκε τα πάντα επικαλούμενη και τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον Ηλία Μίχο, όταν πια κατάλαβε -όπως υποστηρίζει -τι συνέβαινε στην κόρη της. Η 37χρονη, ήταν, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ιδιαίτερα φορτισμένη και μέσα στο γραφείο της ανακρίτριας, έκλαιγε.

Μάλιστα, τα δύο από τα μεγαλύτερα παιδιά της 37χρονης που βρίσκονταν στα δικαστήρια, ξέσπασαν σε κλάματα,βλέποντας τη μητέρα τους να βγαίνει από το ανακριτικό γραφείο με χειροπέδες.

Ειδήσεις σήμερα:

Το καταστατικό των Τόρις «σώζει» για έναν χρόνο τη Λιζ Τρας - Εσωκομματικές πιέσεις να παραιτηθεί

Ο Τζέρεμι Χαντ ακύρωσε με το «καλημέρα» όλα τα οικονομικά μέτρα του προκατόχου του

Fake news από Τσαβούσογλου για τους 92 μετανάστες στον Έβρο - «Η Ελλάδα παραβιάζει το Διεθνές Δίκαιο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης