Μεγάλη επιχείρηση στην δυτική Αττική και συγκεκριμένα στα Μέγαρα πραγματοποιεί η ΕΛΑΣ από νωρίς το πρωί της Παρασκευής με στόχο την εξάρθρωση συμμορίας που έκανε ηλεκτρονικές απάτες.
Σύμφωνα με πληροφορίες στην επιχείρηση συμμετέχουν άνδρες και γυναίκες από την Ασφάλεια Δυτικής Αττικής και το Τμήμα Ασφαλείας Μεγάρων.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες στόχος είναι μια συμμορία που εξαπατούσε επιχειρηματίες με τον τζίρο των απατεώνων να υπολογίζεται στα 2 εκατομμύρια ευρώ.
Μέχρι στιγμής έχουν προσαχθεί για την υπόθεση επτά άτομα με την επιχείρηση να είναι σε εξέλιξη καθώς οι πληροφορίες μιλούν για απάτη σε βάρος περισσότερων από 260 επιχειρηματιών από τους οποίους αποσπούσαν στοιχεία των τραπεζικών τους λογαριασμών με χρήση πλαστών τιμολογίων και άλλων μέσων.
Με την ολοκλήρωση της επιχείρησης αναμένεται αναλυτική ενημέρωση από την Αστυνομία.
Ξεκίνησε από τις πλατείες της γειτονιάς του με αυτοσχέδιες ράμπες και πλέον είναι Red Bull αθλητής από το 2022, κατακτώντας τίτλους και σπάζοντας παγκόσμια ρεκόρ!
Το ταξίδι γίνεται πιο συναρπαστικό όταν η συνδεσιμότητα δεν έχει όρια. Με το WORLD PASS powered by Telekom, η COSMOTE προσέφερε σε 8 συνδρομητές της μια ανεπανάληπτη εμπειρία σε δύο ευρωπαϊκές χώρες, συνδυάζοντας τον πολιτισμό, τη γαστρονομία αλλά και την αδιάλειπτη επικοινωνία μέσω του 5G δικτύου της Telekom
Αναρωτιέσαι πώς μπορείς να απολαμβάνεις ένα τέλειο BBQ όπου κι αν βρίσκεσαι; Η λύση είναι μία: Coral Gas Smart Grill. Είτε θες να ψήσεις στη βεράντα, στον κήπο, στην εξοχή, ακόμη και στο κάμπινγκ, αυτή η συσκευή θα γίνει ο απόλυτος σύμμαχός σου στη γεύση!