Τύχη βουνό είχε ένας οδηγός ΙΧ που κινούταν στην παλαιά Εθνική οδό Κορίνθου–Πατρών στο ύψος του Κανταρέ στην Κόρινθο, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας του κάνοντας τούμπες και σταματώντας μπροστά από ένα σπίτι. Σύμφωνα με το βίντεο που δημοσίευσε σήμερα το korinthostv, το περιστατικό σημειώθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου.
Ο οδηγός είχε «Άγιο» καθώς δεν έπαθε το παραμικρό, αν και το αυτοκίνητο υπέστη πολλές υλικές ζημιές. Στο σημείο έσπευσαν η Τροχαία Κορίνθου προκειμένου να διερευνήσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.
Πώς η ανακύκλωση αποτσίγαρων μπορεί να μειώσει τη ρύπανση και πώς η METRO, μέσα από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα #gopafree, συμβάλλει έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.