Αναστάτωση έχει προκαλέσει στις Ένοπλες Δυνάμειςη είδηση της σύλληψης ενός ταγματάρχη του Στρατού Ξηράς μετά από καταγγελία σε βάρος του από 15χρονο για σεξουαλική επίθεση.
Η είδηση της σύλληψης του αξιωματικού έγινε γνωστή την περασμένη Παρασκευή με την κατηγορία της «προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας» σε βάρος ενός 15χρονου.
Τον ταγματάρχη συνέλαβαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ μετά την καταγγελία του 15χρονου και στη συνέχεια τον παρέδωσαν στη Στρατονομία.
Για την υπόθεση είναι ενήμερος ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, o οποίος ζήτησε να υπάρξει ταχύτατη διερεύνηση με το ερώτημα της άμεσης απόταξης.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί
Η βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί θεμέλιο της στρατηγικής του Ομίλου ΔΕΗ. Σε ένα ενεργειακό περιβάλλον που μετασχηματίζεται με ταχύτητα, η υπεύθυνη διαχείριση των φυσικών πόρων και η ενσωμάτωση αρχών κυκλικής οικονομίας αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για ένα βιώσιμο ενεργειακό σύστημα.