Σε εξέλιξη βρίσκεται απεργιακή κινητοποίηση εκπαιδευτικών στα Προπύλαια, με βασικά αιτήματα την αύξηση της χρηματοδότησης για την Παιδεία, την μονιμοποίηση νεοδιόριστων καθηγητών και την αύξηση των μισθών.
Θα ακολουθήσει πορεία προς το υπουργείο Οικονομικών.
Συλλαλητήριοπραγματοποιούν οι εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο πλαίσιο της σημερινής 24ωρης απεργίας που κήρυξε η ΟΛΜΕ και τη στάση εργασίας της ΔΟΕ.
Με σύνθημα «χρειαζόμαστε περισσότερους δασκάλους και όχι αστυνομικούς» αλλά και «η ανθρώπινη ζωή δεν κοστίζει 20 ευρώ» πραγματοποιείται το συλλαλητήριο της ΟΛΜΕ, σωματείων και αριστερών οργανώσεων στα Προπύλαια. Στην κινητοποίηση συμμετέχουν και φοιτητικοί σύλλογοι.
Με ένα Gold και ένα Bronze βραβείο διακρίθηκε το bwincares.gr στα E-volution Awards της Boussias Events, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ποιότητα εμπειρίας χρήστη και τον σύγχρονο σχεδιασμό που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη WHY Agency.