Κιβωτός του Κόσμου: Στις 9 Ιανουαρίου καλείται να καταθέσει ο πατέρας Αντώνιος
Για κακουργηματική ασέλγεια σε βάρος δυο ανήλικων φιλοξενούμενων, αλλά και για ηθική αυτουργία σε σωματικές βλάβες ανήλικων τροφίμων - Αναμένεται να ζητήσει προθεσμία
Για τις 9 Ιανουαρίου έχει λάβει κλήση από την Εισαγγελία ο πατέρας Αντώνιοςαπό την Κιβωτό του Κόσμου, προκειμένου να δώσει ανωμοτί κατάθεση για κακουργηματική ασέλγεια σε βάρος δυο ανήλικων φιλοξενούμενων, αλλά και για ηθική αυτουργία σε σωματικές βλάβες ανήλικων τροφίμων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας Αντώνιος θα εκπροσωπηθεί από τους δικηγόρους του, οι οποίοι θα λάβουν αντίγραφα της δικογραφίας και θα ζητήσουν προθεσμία 15-20 ημερών, προκειμένου να μελετήσουν τα στοιχεία και να προετοιμάσουν την υπερασπιστική του γραμμή.
Εν τω μεταξύ, έχουν ξεκινήσει οι κλήσεις σε βάρος των οκτώ προσώπων, ως υπόπτων για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου. Ήδη, τρεις υπάλληλοι δομών της Κιβωτού έλαβαν κλήση για να δώσουν εξηγήσεις στις εισαγγελείς Ανηλίκων ως ύποπτοι για τη σωματική κακοποίηση ανηλίκων φιλοξενούμενων.
Η κλήση ήταν για χθες, 27 Δεκεμβρίου. Οι δικηγόροι τους ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για τις 9 Ιανουαρίου.
Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση (brand, οργανισμό) βρίσκονται άνθρωποι που όχι μόνον ενδιαφέρονται για τη δουλειά τους, αλλά και για τον πλανήτη, την κοινωνία, τον διπλανό τους και νιώθουν υπερηφάνεια που προσφέρουν εθελοντικά ένα κομμάτι του εαυτού τους. Αυτοί είναι οι efooders!
Με έμφαση στη συνεργασία, στη δύναμη που παίρνουμε ο ένας από τον άλλο και στην απόλυτη ισορροπία του ανθρώπου με τη φύση, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Νερού και μας θυμίζει ότι είναι το μέλλον της ανθρωπότητας.