Απολογία Φιλιππίδη: «Άπιστος υπήρξα, βιαστής όχι… Μας κατέστρεψαν, δεν έχουμε να φάμε»
Απολογία Φιλιππίδη: «Άπιστος υπήρξα, βιαστής όχι… Μας κατέστρεψαν, δεν έχουμε να φάμε»
«Ζω μια τρέλα» είπε ο ηθοποιός στην απολογία του - Τι δήλωσε για την πρώτη καταγγέλουσα αλλά και για τις Τουμασάτου, Παπούλια
«Άπιστος υπήρξα, βιαστής δεν υπήρξα… Μας καταστρέψανε, δεν έχουμε να φάμε. Ο γιος μου, μου έδινε 10 ευρώ στη φυλακή... Δεν είμαι ανώμαλος, δεν είμαι βιαστής. Αυτό που ζω είναι μια τρέλα», είπε σήμερα στην απολογία του στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος επί περίπου εννέα μήνες δικάζεται για έναν βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού σε βάρος τριών γυναικών συναδέλφων του.
Καθισμένος σε μια καρέκλα και μιλώντας χαμηλόφωνα μέσα σε μια μικρή και κατάμεστη αίθουσα, ο κατηγορούμενος ηθοποιός αρχίζοντας την απολογία του στο δικαστήριο είπε: «Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο όλο αυτό. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα καθόμουν σε αυτή τη θέση άδικα στα 60 μου χρόνια. Με λένε Πέτρο Φιλιππίδη, ό,τι έχει μείνει από αυτόν. Γεννήθηκα το 1962 η μητέρα μου με έγραψε το 1963 για να κερδίσω χρονιά. Θέλω να μιλήσω για τη ζωή μου…. Θα μιλήσω από την καρδιά μου. Αυτό μου επιβάλλει το ήθος μου, η θέση μου και ο χαρακτήρας μου. ‘Έχω κατηγορηθεί για πράγματα που όχι απλώς σιχαινόμουν…. δεν είμαι πολύ καλός στο λόγο. Είχα πάντα ένα κείμενο».
Πρόεδρος: Εδώ είναι η ζωή να τα πείτε όπως τα αισθάνεστε
Π. Φιλιππίδης: «Κάθε μέρα σκεφτόμουν την απολογία, δεν περίμενα να είναι τόσο δύσκολο. Δεν περίμενα ότι θα βρεθώ σε μια τέτοια θέση. Η ζωή μου καταστράφηκε, οικονομικά είμαι καταστρεμμένος. Εξαιτίας αυτής της κατάστασης καταστράφηκαν και οι γύρω μου. Όσο σκεφτόμουν τη ζωή μου και στη φυλακή, ήταν πάντα με γυναίκες. Μεγάλωσα με γυναίκες. Γεννήθηκα στην Κυψέλη. Μετακομίσαμε όταν ήμουν ενός έτος έτους στη οδό Σοφοκλέους. Εκείνη η περιοχή τότε ήταν η περιοχή με τα μπουρδέλα. Εγώ μεγάλωσα μέσα σε αυτές τις γυναίκες. Έπαιζα μπάλα με τους φίλους μου και τους μιλάγαμε και τις χαιρετάγαμε. Είχα πάντα για αυτές και για όλες τις γυναίκες μια βαθιά εκτίμηση και σεβασμό. Πήγα σε μικτό γυμνάσιο της Αθήνας. Έμαθα να αγαπώ, να συναναστρέφομαι και να θαυμάζω τις γυναίκες, τις συμμαθήτριες τους. Σεβόμουν τη μάνα μου, μια εργαζόμενη γυναίκα. Είχε φούρνο με τον αδελφό της. Τις παραγγελίες από το φούρνο στα μπουρδέλα εγώ τις πήγαινα. Αυτό δεν σημαίνει ότι έγινα αυτό που κατηγορούμαι. Ετοιμαζόμουν να μπω στην ιατρική. Γνωρίζω τον πόνο και ειδικά τον γυναικείο πόνο πάρα πολύ. Αποφάσισα ότι δεν θα ασχοληθώ με την ιατρική λίγο πριν τελειώσω το γυμνάσιο».
Συνεχίζοντας ο κατηγορούμενος, αναφέρθηκε διεξοδικά στην απόφαση που έλαβε να γίνει ηθοποιός, στην εξετάσεις που έδωσε καταφέρνοντας να εισαχθεί στο Εθνικό Θέατρο πρώτος αλλά και στο Θέατρο Τέχνης δεύτερος. Ωστόσο, όπως είπε επέλεξε να φοιτήσει το Θέατρο Τέχνης για να γνωρίσει τον Κάρολο Κουν και να διδαχθεί από εκείνον. «Αποχώρησα από το Εθνικό γιατί ήξερα ότι ήθελα να σπουδάσω στο Θέατρο Τέχνης. Γνώρισα τον Κάρολο Κουν μας έκανε μάθημα», είπε ο κατηγορούμενος για να συνεχίσει: «Θα σας πω ένα περαστικό για να καταλάβετε τι είναι για μένα το θέατρο. Πιθανόν να καταλάβετε κάποια πράγματα για μένα. Έχουν μιλήσει άνθρωποι για μένα που δεν με ξέρουν. Με είπαν μαλάκα, με είπαν βιαστή. Δεν είμαι βιαστής. Δεν έχω λόγο να είμαι. Με είπαν ελεεινό και τρισάθλιο. Τη θυμάμαι την κυρία αυτή. Ούτε που την είχα δει άλλη φορά στη ζωή μου. Είπε αυτή η κυρία… σε αυτή τη δίκη ο αέρας είναι λαλίστατος. Όλα έχουν ακουστεί στον αέρα! Δεν ειπώθηκε ποτέ ένα όνομα! Είπε λοιπόν ότι κυκλοφορούσε στο χώρο ότι είμαι ελεεινός και τρισάθλιος… Πλέον, δε θέλω να περάσω ούτε απ έξω από το θέατρο! Τελείωσα με αυτό το χώρο! Δε με πειράζει. Με πειράζει που με λένε βιαστή! Η κ. Δροσακη ήρθε και είπε ότι ξέρει και για άλλο βιασμό! Αλλά όταν απειλήθηκε με μήνυση το πήρε πίσω. Τα αυτιά μας όμως το άκουσαν!»
Κάνοντας εκτενή αναφορά στα παιδικά του χρόνια και το πώς οδηγήθηκε στο θέατρο, ο Πέτρος Φιλιππίδης εξιστόρησε πως μια καθηγήτρια στο σχολείο ανακάλυψε το ταλέντο του, ενώ σημείωσε πως έχει παλέψει για τα δικαιώματα άλλων ανθρώπων. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Μια καθηγήτρια μου στο σχολείο είχε διακρίνει το ταλέντο μου. Ήμουν ένα παιδί χαρούμενο, προσφιλές, έκανα αστεία με τις παρέες μου. Η καθηγήτρια αυτή πριν μερικές ημέρες μου έστειλε μήνυμα συμπαράστασης και στήριξης. Έτσι αποφάσισα να πάω στο θέατρο. Δεν είμαι παιδί του Πολυτεχνείου αλλά έζησα το Πολυτεχνείο. Ξέρω τι είναι όλο αυτό. Είμαι ένας άνθρωπος που πάλεψε για δικαιώματα των ανθρώπων, των φοιτητών, των μαθητών. Έχω φάει πολύ ξύλο σε άγριες εποχές».
Ο Πέτρος Φιλιππίδης αναφέρθηκε όμως και στον χαρακτήρα του και στα όσα του έχουν αποδώσει για να πει: «Είμαι οξύθυμος; Όχι, δεν είμαι οξύθυμος. Όχι δεν έχω παίξει ξύλο, όπως παρουσιάζετε. Πάντα ήθελα το καλύτερο όχι για μένα για όλους. Το έχουν πει μόνοι τους οι ίδιοι γιατί είναι εύκολο. Ήρθαν κάποιοι άνθρωποι ελαφρά τη καρδία και μίλησαν για κακουργήματα … Δεν τους βγαίνει όμως …Ήρθε η πρώτη καταγγέλλουσα και είπε 15 διαφορετικές εκδοχές της γνωριμίας μας…. Είπε ότι ξέχασε τον πρώτο βιασμό. Πώς το ξεχνάς αυτό; Και τα ακούω όλα αυτά αδιαμαρτύρητα. Ήρθε η μητέρα της πρώτης καταγγέλλουσας και είπε απίστευτα πράγματα…».
Για την πρώτη καταγγέλλουσα
Συνεχίζοντας ο κατηγορούμενος ανέφερε ότι πήρε στο θέατρο την μητέρα της πρώτης γυναίκας που τον κατήγγειλε για σεξουαλική κακοποίησή της ως χάρη προς τον Σπ. Μπιμπίλα. «Δεν την ήξερα και συνεργάστηκε και μαζί μου έξι χρόνια. Και έρχεται και λέει ότι της επεδείκνυα τα γεννητικά μου όργανα…. Και φέρνει τη κόρη της μετά να μου τη συστήσει και να την αναλάβω να τη πάω σε σχολή; Και είπα ναι βεβαίως …. Την πήγα σε σχολή. Τη θυμάμαι να πηγαινοέρχεται στα καμαρίνια (την πρώτη καταγγέλλουσα). Την έστειλα στη σχολή. Και είπα αν μπορεί να μη πληρώνει κιόλας, να κάνει κάτι με τα δίδακτρα. Εγώ έκανα τέσσερα μαθήματα στη σχολή. ….Πιθανόν αυτό το ενδιαφέρον να παρεξηγήθηκε από την πρώτη καταγγέλλουσα. Άρχισε να γίνεται αρκετά πιεστική Προσπαθούσε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον. Ζήταγε να τη σηκώνω στο μάθημα (στη σχολή) μόνο εκείνη. Δεν μου άρεσε, την απέφευγα όσα μπορούσα και της έλεγα διακριτικά να μην το κάνει. Και μετά άρχισαν να αυξάνονται οι επισκέψεις της στο θέατρο. Η συχνότητα ήταν άνευ προηγουμένου. Έρχοταν κάθε μέρα στο θέατρο «Μουσούρη». Μετά είχα ένα ατύχημα έσπασα τα πόδια μου, έμεινα δυο μήνες στο κρεβάτι. Είχε κλείσει το θέατρο. Είχε μια ενοχλητική παρουσία. Δεν είχε κανένα λόγο να είναι εκεί. Και από ό,τι ξέρω σε συναδέλφους απαντούσε με προκλητικότητα ότι είχε κάθε δικαίωμα να έρχεται για να βλέπει τη μητέρα της. Από ευγένεια δεν έλεγα τίποτα. Κάποια στιγμή είπα ότι δεν θέλω να έρχονται ξένοι στο θέατρο αλλά συνέχισε να εμφανίζεται. Μετά υπήρξε η διακοπή λόγω του ατυχήματος. .. ».
Σε άλλο σημείο της απολογίας του ο Π. Φιλιππίδης αναφέρθηκε στην συνάδελφό του Μ. Τουμασάτου, λέγοντας πως είχε κακή συνεργασία μαζί της στο θέατρο. «Τι δουλειά έχουν όλοι αυτοί να μιλάνε για μένα; Γιατί μου το κάνουν αυτό; Δεν με ξέρουν. Τι λόγο είχε η κ. Τουμασάτου να βγει και να πει στην τηλεόραση να πει ότι δεν «με ενδιαφέρουν οι παράπλευρες απώλειες». Άπιστος, υπήρξα βιαστής δεν υπήρξα. Ήμουν κύριος. Αν υπήρξα νευρικός ναι, αν θύμωσα ναι. Δεν έβρισα. Το ξέρετε ότι δεν έχω βρίσει ποτέ ηθοποιό;… Ο γιος μου δούλεψε ως γκαρσόνι και από αυτά που έβγαζε μου έστελνε και εμένα 10 ευρώ για να φάω κάτι. Ξέρετε τι είναι η φυλακή; Είναι πολύ σκληρό. Οι μόνοι άνθρωποι που βοηθάγανε ήταν αυτοί στη κλούβα που με παίρνανε. Η φυλακή δεν είναι το κακό κρεβάτι ή το κλείδωμα. Η φυλακή σταματάει τη ζωή δου, σταματάει η καρδιά σου, τελειώνεις. Βλέπεις μπροστά σου το τέλος. Είσαι στο τέλος. Η γυναίκα αυτή στην οποία είμαι άπιστος ερχόταν στην Τρίπολη να μου φέρει αυτά τα 10 ευρώ του γιου μας. Μας τελειώσανε τα χρήματα, δεν έχουμε να φάμε. Δεν έχω δουλειά. Ποιος θα με πάρει;».
Συνεχίζοντας ο Πέτρος Φιλιππίδης είπε: «Εγώ δεν βίασα, αυτό έχει αξία. Οι άνθρωποι αυτοί που λένε όλα αυτά που λένε τόσο εύκολα για εμένα, δολοφονούν ένα άνθρωπο χωρίς δεύτερη σκέψη. Ξέρουν τι λένε δεν τους ενδιαφέρουν οι παράπλευρες απώλειες. Έρχεται η κ. Παπούλια είχα άριστη σχέση μαζί της και με κατηγορεί. Μιλάγαμε για δουλειά μέχρι το 2019. Κανείς δεν ήρθε να μου πει τίποτα. Και αυτό που έρχονται όλοι και σε όλους έχω δείξει τα γεννητικά μου όργανα; Θα μου πείτε εδώ σε λένε βιαστή και αυτό σε ενοχλεί; Όλα με ενοχλούν».
Ειδήσεις σήμερα:
Κατά μέτωπο επίθεση του Χάρι στην Καμίλα: Είναι κακιά και επικίνδυνη
Βίντεο: Ο Αντύπας δέχτηκε επίθεση στη σκηνή
Survivor All Star: Με το αριστερό οι «Μαχητές», στον τάκο ο Κονδυλάτος - Δείτε βίντεο
Καθισμένος σε μια καρέκλα και μιλώντας χαμηλόφωνα μέσα σε μια μικρή και κατάμεστη αίθουσα, ο κατηγορούμενος ηθοποιός αρχίζοντας την απολογία του στο δικαστήριο είπε: «Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο όλο αυτό. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα καθόμουν σε αυτή τη θέση άδικα στα 60 μου χρόνια. Με λένε Πέτρο Φιλιππίδη, ό,τι έχει μείνει από αυτόν. Γεννήθηκα το 1962 η μητέρα μου με έγραψε το 1963 για να κερδίσω χρονιά. Θέλω να μιλήσω για τη ζωή μου…. Θα μιλήσω από την καρδιά μου. Αυτό μου επιβάλλει το ήθος μου, η θέση μου και ο χαρακτήρας μου. ‘Έχω κατηγορηθεί για πράγματα που όχι απλώς σιχαινόμουν…. δεν είμαι πολύ καλός στο λόγο. Είχα πάντα ένα κείμενο».
Πρόεδρος: Εδώ είναι η ζωή να τα πείτε όπως τα αισθάνεστε
Π. Φιλιππίδης: «Κάθε μέρα σκεφτόμουν την απολογία, δεν περίμενα να είναι τόσο δύσκολο. Δεν περίμενα ότι θα βρεθώ σε μια τέτοια θέση. Η ζωή μου καταστράφηκε, οικονομικά είμαι καταστρεμμένος. Εξαιτίας αυτής της κατάστασης καταστράφηκαν και οι γύρω μου. Όσο σκεφτόμουν τη ζωή μου και στη φυλακή, ήταν πάντα με γυναίκες. Μεγάλωσα με γυναίκες. Γεννήθηκα στην Κυψέλη. Μετακομίσαμε όταν ήμουν ενός έτος έτους στη οδό Σοφοκλέους. Εκείνη η περιοχή τότε ήταν η περιοχή με τα μπουρδέλα. Εγώ μεγάλωσα μέσα σε αυτές τις γυναίκες. Έπαιζα μπάλα με τους φίλους μου και τους μιλάγαμε και τις χαιρετάγαμε. Είχα πάντα για αυτές και για όλες τις γυναίκες μια βαθιά εκτίμηση και σεβασμό. Πήγα σε μικτό γυμνάσιο της Αθήνας. Έμαθα να αγαπώ, να συναναστρέφομαι και να θαυμάζω τις γυναίκες, τις συμμαθήτριες τους. Σεβόμουν τη μάνα μου, μια εργαζόμενη γυναίκα. Είχε φούρνο με τον αδελφό της. Τις παραγγελίες από το φούρνο στα μπουρδέλα εγώ τις πήγαινα. Αυτό δεν σημαίνει ότι έγινα αυτό που κατηγορούμαι. Ετοιμαζόμουν να μπω στην ιατρική. Γνωρίζω τον πόνο και ειδικά τον γυναικείο πόνο πάρα πολύ. Αποφάσισα ότι δεν θα ασχοληθώ με την ιατρική λίγο πριν τελειώσω το γυμνάσιο».
Συνεχίζοντας ο κατηγορούμενος, αναφέρθηκε διεξοδικά στην απόφαση που έλαβε να γίνει ηθοποιός, στην εξετάσεις που έδωσε καταφέρνοντας να εισαχθεί στο Εθνικό Θέατρο πρώτος αλλά και στο Θέατρο Τέχνης δεύτερος. Ωστόσο, όπως είπε επέλεξε να φοιτήσει το Θέατρο Τέχνης για να γνωρίσει τον Κάρολο Κουν και να διδαχθεί από εκείνον. «Αποχώρησα από το Εθνικό γιατί ήξερα ότι ήθελα να σπουδάσω στο Θέατρο Τέχνης. Γνώρισα τον Κάρολο Κουν μας έκανε μάθημα», είπε ο κατηγορούμενος για να συνεχίσει: «Θα σας πω ένα περαστικό για να καταλάβετε τι είναι για μένα το θέατρο. Πιθανόν να καταλάβετε κάποια πράγματα για μένα. Έχουν μιλήσει άνθρωποι για μένα που δεν με ξέρουν. Με είπαν μαλάκα, με είπαν βιαστή. Δεν είμαι βιαστής. Δεν έχω λόγο να είμαι. Με είπαν ελεεινό και τρισάθλιο. Τη θυμάμαι την κυρία αυτή. Ούτε που την είχα δει άλλη φορά στη ζωή μου. Είπε αυτή η κυρία… σε αυτή τη δίκη ο αέρας είναι λαλίστατος. Όλα έχουν ακουστεί στον αέρα! Δεν ειπώθηκε ποτέ ένα όνομα! Είπε λοιπόν ότι κυκλοφορούσε στο χώρο ότι είμαι ελεεινός και τρισάθλιος… Πλέον, δε θέλω να περάσω ούτε απ έξω από το θέατρο! Τελείωσα με αυτό το χώρο! Δε με πειράζει. Με πειράζει που με λένε βιαστή! Η κ. Δροσακη ήρθε και είπε ότι ξέρει και για άλλο βιασμό! Αλλά όταν απειλήθηκε με μήνυση το πήρε πίσω. Τα αυτιά μας όμως το άκουσαν!»
Κάνοντας εκτενή αναφορά στα παιδικά του χρόνια και το πώς οδηγήθηκε στο θέατρο, ο Πέτρος Φιλιππίδης εξιστόρησε πως μια καθηγήτρια στο σχολείο ανακάλυψε το ταλέντο του, ενώ σημείωσε πως έχει παλέψει για τα δικαιώματα άλλων ανθρώπων. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Μια καθηγήτρια μου στο σχολείο είχε διακρίνει το ταλέντο μου. Ήμουν ένα παιδί χαρούμενο, προσφιλές, έκανα αστεία με τις παρέες μου. Η καθηγήτρια αυτή πριν μερικές ημέρες μου έστειλε μήνυμα συμπαράστασης και στήριξης. Έτσι αποφάσισα να πάω στο θέατρο. Δεν είμαι παιδί του Πολυτεχνείου αλλά έζησα το Πολυτεχνείο. Ξέρω τι είναι όλο αυτό. Είμαι ένας άνθρωπος που πάλεψε για δικαιώματα των ανθρώπων, των φοιτητών, των μαθητών. Έχω φάει πολύ ξύλο σε άγριες εποχές».
Ο Πέτρος Φιλιππίδης αναφέρθηκε όμως και στον χαρακτήρα του και στα όσα του έχουν αποδώσει για να πει: «Είμαι οξύθυμος; Όχι, δεν είμαι οξύθυμος. Όχι δεν έχω παίξει ξύλο, όπως παρουσιάζετε. Πάντα ήθελα το καλύτερο όχι για μένα για όλους. Το έχουν πει μόνοι τους οι ίδιοι γιατί είναι εύκολο. Ήρθαν κάποιοι άνθρωποι ελαφρά τη καρδία και μίλησαν για κακουργήματα … Δεν τους βγαίνει όμως …Ήρθε η πρώτη καταγγέλλουσα και είπε 15 διαφορετικές εκδοχές της γνωριμίας μας…. Είπε ότι ξέχασε τον πρώτο βιασμό. Πώς το ξεχνάς αυτό; Και τα ακούω όλα αυτά αδιαμαρτύρητα. Ήρθε η μητέρα της πρώτης καταγγέλλουσας και είπε απίστευτα πράγματα…».
Για την πρώτη καταγγέλλουσα
Συνεχίζοντας ο κατηγορούμενος ανέφερε ότι πήρε στο θέατρο την μητέρα της πρώτης γυναίκας που τον κατήγγειλε για σεξουαλική κακοποίησή της ως χάρη προς τον Σπ. Μπιμπίλα. «Δεν την ήξερα και συνεργάστηκε και μαζί μου έξι χρόνια. Και έρχεται και λέει ότι της επεδείκνυα τα γεννητικά μου όργανα…. Και φέρνει τη κόρη της μετά να μου τη συστήσει και να την αναλάβω να τη πάω σε σχολή; Και είπα ναι βεβαίως …. Την πήγα σε σχολή. Τη θυμάμαι να πηγαινοέρχεται στα καμαρίνια (την πρώτη καταγγέλλουσα). Την έστειλα στη σχολή. Και είπα αν μπορεί να μη πληρώνει κιόλας, να κάνει κάτι με τα δίδακτρα. Εγώ έκανα τέσσερα μαθήματα στη σχολή. ….Πιθανόν αυτό το ενδιαφέρον να παρεξηγήθηκε από την πρώτη καταγγέλλουσα. Άρχισε να γίνεται αρκετά πιεστική Προσπαθούσε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον. Ζήταγε να τη σηκώνω στο μάθημα (στη σχολή) μόνο εκείνη. Δεν μου άρεσε, την απέφευγα όσα μπορούσα και της έλεγα διακριτικά να μην το κάνει. Και μετά άρχισαν να αυξάνονται οι επισκέψεις της στο θέατρο. Η συχνότητα ήταν άνευ προηγουμένου. Έρχοταν κάθε μέρα στο θέατρο «Μουσούρη». Μετά είχα ένα ατύχημα έσπασα τα πόδια μου, έμεινα δυο μήνες στο κρεβάτι. Είχε κλείσει το θέατρο. Είχε μια ενοχλητική παρουσία. Δεν είχε κανένα λόγο να είναι εκεί. Και από ό,τι ξέρω σε συναδέλφους απαντούσε με προκλητικότητα ότι είχε κάθε δικαίωμα να έρχεται για να βλέπει τη μητέρα της. Από ευγένεια δεν έλεγα τίποτα. Κάποια στιγμή είπα ότι δεν θέλω να έρχονται ξένοι στο θέατρο αλλά συνέχισε να εμφανίζεται. Μετά υπήρξε η διακοπή λόγω του ατυχήματος. .. ».
Σε άλλο σημείο της απολογίας του ο Π. Φιλιππίδης αναφέρθηκε στην συνάδελφό του Μ. Τουμασάτου, λέγοντας πως είχε κακή συνεργασία μαζί της στο θέατρο. «Τι δουλειά έχουν όλοι αυτοί να μιλάνε για μένα; Γιατί μου το κάνουν αυτό; Δεν με ξέρουν. Τι λόγο είχε η κ. Τουμασάτου να βγει και να πει στην τηλεόραση να πει ότι δεν «με ενδιαφέρουν οι παράπλευρες απώλειες». Άπιστος, υπήρξα βιαστής δεν υπήρξα. Ήμουν κύριος. Αν υπήρξα νευρικός ναι, αν θύμωσα ναι. Δεν έβρισα. Το ξέρετε ότι δεν έχω βρίσει ποτέ ηθοποιό;… Ο γιος μου δούλεψε ως γκαρσόνι και από αυτά που έβγαζε μου έστελνε και εμένα 10 ευρώ για να φάω κάτι. Ξέρετε τι είναι η φυλακή; Είναι πολύ σκληρό. Οι μόνοι άνθρωποι που βοηθάγανε ήταν αυτοί στη κλούβα που με παίρνανε. Η φυλακή δεν είναι το κακό κρεβάτι ή το κλείδωμα. Η φυλακή σταματάει τη ζωή δου, σταματάει η καρδιά σου, τελειώνεις. Βλέπεις μπροστά σου το τέλος. Είσαι στο τέλος. Η γυναίκα αυτή στην οποία είμαι άπιστος ερχόταν στην Τρίπολη να μου φέρει αυτά τα 10 ευρώ του γιου μας. Μας τελειώσανε τα χρήματα, δεν έχουμε να φάμε. Δεν έχω δουλειά. Ποιος θα με πάρει;».
Συνεχίζοντας ο Πέτρος Φιλιππίδης είπε: «Εγώ δεν βίασα, αυτό έχει αξία. Οι άνθρωποι αυτοί που λένε όλα αυτά που λένε τόσο εύκολα για εμένα, δολοφονούν ένα άνθρωπο χωρίς δεύτερη σκέψη. Ξέρουν τι λένε δεν τους ενδιαφέρουν οι παράπλευρες απώλειες. Έρχεται η κ. Παπούλια είχα άριστη σχέση μαζί της και με κατηγορεί. Μιλάγαμε για δουλειά μέχρι το 2019. Κανείς δεν ήρθε να μου πει τίποτα. Και αυτό που έρχονται όλοι και σε όλους έχω δείξει τα γεννητικά μου όργανα; Θα μου πείτε εδώ σε λένε βιαστή και αυτό σε ενοχλεί; Όλα με ενοχλούν».
Ειδήσεις σήμερα:
Κατά μέτωπο επίθεση του Χάρι στην Καμίλα: Είναι κακιά και επικίνδυνη
Βίντεο: Ο Αντύπας δέχτηκε επίθεση στη σκηνή
Survivor All Star: Με το αριστερό οι «Μαχητές», στον τάκο ο Κονδυλάτος - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα