Εκδήλωση για την σχέση της διατροφής με την υγεία και την ευεξία

Εκδήλωση για την σχέση της διατροφής με την υγεία και την ευεξία

Οργανώνεται απο την Επιτροπή Φίλων του ΕΛΙΚΑΡ  την Κυριακή 29 Ιανουαρίου  2023

312251560_187176597157228_1661234504895535675_n
             Η Επιτροπή των Φίλων του ΕΛ.Ι.ΚΑΡ. υποδέχεται το 2023 με την πρώτη της εκδήλωση, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στις 11:00 π.μ. στο χώρο του εστιατορίου Il Giardino Garden. Την εκδήλωση θα «ανοίξει» με την ομιλία «Culinary Medicine: Πώς η διατροφή και η μαγειρική μπορούν να συμβάλουν στην υγεία και την ευεξία» η προέδρος της Επιτροπής των Φίλων και Γραμματέας του διοικητικού συμβουλίου του ΕΛ.Ι.ΚΑΡ. κα Καλλιόπη Καλαϊτζή (Φωτογραφία), ιατρός φυσικής ιατρικής και αποκατάστασης. Προσκεκλημένη της Επιτροπής των Φίλων του ΕΛ.Ι.ΚΑΡ. στην εκδήλωση θα παρευρίσκεται και η κα Χριστίνα Αλούπη, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, η οποία, θα ετοιμάσει live, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, υγιεινά γλυκά για τους προσκεκλημένους.

           Το Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας ιδρύθηκε το 1991. Εμπνευστής του ήταν ο αείμνηστος Καθηγητής Καρδιολογίας Παύλος Κ. Τούτουζας. Είναι το μοναδικό κοινωφελές ίδρυμα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που εδώ και 30 ολόκληρα χρόνια ενημερώνει έγκυρα και αξιόπιστα το ευρύ κοινό για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των καρδιαγγειακών νοσημάτων.

            Η Επιτροπή Φίλων του Ελληνικού Ιδρύματος Καρδιολογίας (ΕΛ.Ι.ΚΑΡ.) δημιουργήθηκε για την προώθηση των σκοπών του Ιδρύματος. Υλοποιεί δράσεις ενημερωτικού χαρακτήρα, με στόχο τη διεύρυνση της επιστημονικής γνώσης που πηγάζει από το ΕΛ.Ι.ΚΑΡ., στο ευρύ κοινωνικό σύνολο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης