Εργατικό ατύχημα στο Κερατσίνι: 47χρονος τραυματίστηκε στο πόδι σε κατάστρωμα πλοίου
Το πόδι του 47χρονου εγκλωβίστηκε σε κενό σημείο επί του καταστρώματος πλοίου κατά την μεταφορά μεταλλικών μπαρών
Για τον τραυματισμό 47χρονου εργαζόμενου, κατά τη διάρκεια εργασίας του σε προβλήτα της εγκατάστασης του σταθμού εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά, ενημερώθηκε το Σάββατο η Λιμενική Αρχή Κερατσινίου.
Ειδικότερα, κατά την μεταφορά μεταλλικών μπαρών, εγκλώβισε το πόδι του σε κενό σημείο επί του καταστρώματος πλοίου, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.
Άμεσα, ο 47χρονος μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο, για την παροχή ιατρικής περίθαλψης.
Προανάκριση διενεργείται από το Β' Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.