Καιρός: Χειμωνιάζει από το Σαββατοκύριακο με πτώση της θερμοκρασίας - Θα δούμε χιόνια στην Αττική;
Τι δείχνουν οι πρώτες εκτιμήσεις - Πώς εξελίσσονται τα φαινόμενα τις τελευταίες ώρες - Ενισχυμένοι άνεμοι από αύριο - Αρκετή ηλιοφάνεια την 1η Φεβρουαρίου - Νέα κακοκαιρία μέσα στο Σαββατοκύριακο
Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμη για ασφαλείς προβλέψεις, η τάση του καιρού δείχνει ότι τις επόμενες ημέρες ο υδράργυρος θα υποχωρήσει σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα, ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ηπτώση της θερμοκρασίας θα είναι περαιτέρω αισθητή.
Ο καιρός προβλέπεται να αλλάξει ριζικά από την ερχόμενη Παρασκευή με πτώση του υδραργύρου και σημαντικές βροχοπτώσεις. Μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται επιδείνωση των φαινομένων με χιόνια και πολικές θερμοκρασίες.
Μέχρι και την Τετάρτη, προβλέπονται τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με φαινόμενα κυρίως στα νότια.
Η πρόγνωση του καιρού από αύριο μέχρι και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο - Δείτε βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cq5gqp91cyg9)
Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η μετεωρολόγος Χριστίνα Σούζη, το σύστημα κακοκαιρίας (με τις έως τώρα εκτιμήσεις) που θα προσεγγίσει και την Αττική δεν θα είναι ισχυρό και δεν προβλέπεται να δώσει χιόνια μέσα στο Σαββατοκύριακο σε χαμηλά υψόμετρα. Σίγουρα, θα έχει υποχωρήσει αισθητά η θερμοκρασία, έως και 8 βαθμούς.
Δείτε τον καιρό αύριο - Πού θα βρέχει
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές αρχικά στα δυτικά και την ανατολική και νότια νησιωτική χώρα και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Μεμονωμένες καταιγίδες είναι πιθανόν να εκδηλωθούν στα ανατολικά και νότια θαλάσσια παραθαλάσσια τμήματα μέχρι το απόγευμα. Χιονοπτώσειςθα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας χώρας. Τα φαινόμενα βαθμιαία από τις απογευματινές ώρες και από τα βορειοδυτικά θα σταματήσουν και τη νύχτα θα περιοριστούν στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και βαθμιαία στα πελάγη έως 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα βόρεια τους 08 με 11 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 12 με 14 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.
Κλείσιμο
Οι πρώτοι χάρτες με την εξέλιξη της κακοκαιρίας από τον Θοδωρή Κολυδά
Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση (brand, οργανισμό) βρίσκονται άνθρωποι που όχι μόνον ενδιαφέρονται για τη δουλειά τους, αλλά και για τον πλανήτη, την κοινωνία, τον διπλανό τους και νιώθουν υπερηφάνεια που προσφέρουν εθελοντικά ένα κομμάτι του εαυτού τους. Αυτοί είναι οι efooders!
Με έμφαση στη συνεργασία, στη δύναμη που παίρνουμε ο ένας από τον άλλο και στην απόλυτη ισορροπία του ανθρώπου με τη φύση, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Νερού και μας θυμίζει ότι είναι το μέλλον της ανθρωπότητας.