Εκτάκτως αυτό το Σάββατο μη χάσετε το Πρώτο Θέμα!
22.02.2023
18:45
Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το "Θέμα" με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν:
1. Την εφημερίδα
2. Το Οlive Μαρτίου με συνταγές για το Σαρακοστιανό τραπέζι και έναν πολύτιμο οδηγό, αφιερωμένο στην οργάνωση της κουζίνας
Στο νέο τεύχος του Olive που κυκλοφορεί Σάββατο στις 25 Φεβρουαρίου μαζί με το Πρώτο Θέμα η Κουζίνα μας Αλλάζει! Ένας οδηγός πολύτιμος για κάθε σπίτι αφιερωμένος στην οργάνωση της κουζίνας... Ακόμα στρώνουμε Τραπέζια Σαρακοστιανά!
Η κουζίνα μας αλλάζει!
Με ένα αναλυτικό εγχειρίδιο, αφιερωμένο στην οργάνωση της κουζίνας, τα εργαλεία και τα υλικά που μας δίνουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε όλες τις μαγειρικές και διατροφικές μας επιθυμίες, η καθημερινότητά μας γίνεται πιο εύκολη και σαφώς νοστιμότερη! Για να το υλοποιήσουμε, εμπνευστήκαμε από την πραγματικότητα και όσα πραγματικά συμβαίνουν στην κουζίνα μας καθημερινά.
Οι συσκευές του παρόντος και του μέλλοντος
Σκεύη και εργαλεία που αλλάζουν τον τρόπο που μαγειρεύουμε αλλά και αντιλαμβανόμαστε το φαγητό μας.
Μηχανές από το μέλλον
Οι πιο χρηστικές συσκευές της κουζίνας που καλύπτουν τις ανάγκες της εποχής για τεχνολογική εξέλιξη και λειτουργικότητα.
Διατροφικές τάσεις: Τις ακολουθούμε ή μας ακολουθούν;
Δεν είναι απλή η απάντηση στο πώς διαμορφώνονται οι τάσεις και πώς η ποπ κουλτούρα συμβάλλει τελικά σε αυτό.
Veganism: τάση και φιλοσοφία ζωής
Στο πιάτο της Gen Z
Η γενιά που μεγάλωσε με κινόα έχει αποφασίσει να “αναποδογυρίσει” τα τραπέζια των εστιατορίων και απαιτεί ηθικά προϊόντα για το lunch box της.
Έρευνα: Το σημερινό καλό, αυριανό κακό;
Oι διατροφικές επιλογές των καταναλωτών αλλάζουν συνεχώς, όπως ακριβώς συμβαίνει και στη μόδα. Τάσεις εξαφανίζονται και επανεμφανίζονται καθώς τα χρόνια περνούν, με τρόφιμα να αποθεώνονται ή να απομυθοποιούνται με την ίδια ευκολία και ταχύτητα.
Ν(ε)οσταλγία; Τρόφιμα σχεδόν ξεχασμένα επιστρέφουν δυναμικά
Προϊόντα που είχαμε βγάλει από τη διατροφή μας και πιστεύαμε ότι έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους στην αγορά κάνουν την επανεμφάνισή τους. Φαίνεται πως κάτι έχει αλλάξει στις καθημερινές διατροφικές μας συνήθειες και υπάρχει εξήγηση.
Ακόμα
Η νηστεία γίνεται νόστιμη καθημερινή συνήθεια με συνταγές σύγχρονες, με υλικά που αγαπάμε και με τεχνικές που κάνουν τη μαγειρική εύκολη, δημιουργική και ευχάριστη.
-Γιορτάζουμε την Καθαρά Δευτέρα με έθνικ αρώματα
-Απολαμβάνουμε το πολυμορφικό Κουνουπίδι σε συνταγές έκπληξη
-Ετοιμάζουμε νοστιμιές με Αβοκάντο, Χειμερινές ρίζες και χόρτα & Ζεστές οσπριοσαλάτες
-Απίθανα νηστίσιμα γλυκά του Στέλιου Παρλιάρου
Ξεφυλλίστε τις σελίδες του Olive και απολαύστε:
Ταραμοκατάνυξη
Με έντονα αλμυρή και ιωδιούχα προσωπικότητα, απογειώνει γευστικά τα πιάτα που τον φιλοξενούν. Περί λευκού ταραμά ο λόγος...Ο Γκίκας Ξενάκης μας ετοιμάζει:
Ταραµοσαλάτα µε ψητά παντζάρια & τρίµµα από αυγοτάραχο, Αγκινάρες τηγανητές µε μαγιονέζα λευκού ταραµά & μάραθο, Ταραµοκεφτέδες µε καπνιστή πέστροφα & σάλτσα µε Χρενο, Αφράτα pancakes πατάτας µε ταραµοσαλάτα & χαβιάρι ρέγκας, Λινγκουίνι µε καπνιστό χέλι, σκόρδο, τσίλι & σάλτσα λευκού ταραµά.
Κάτι τρέχει με το αβοκάντο
Είναι τάση παγκοσμίως, φουλ υγιεινό, χορταστικό, και ο Γιώργος Δημητρακόπουλος φτιάχνει μαζί του από πίτα σουβλάκι, τάκος και σαλάτα μέχρι μπρουσκέτα και poke bowl.
Με ρίζες και χόρτα
Οι πολύχρωμοι πρωταγωνιστές της εποχής είναι πολλοί και ιδιαιτέρως γευστικοί. Να πώς να τους μαγειρέψετε με τρόπους σύγχρονους και εξαιρετικά νόστιμους, σε συνταγές του Δημήτρη Τζιοβάρα.
Ψητές ρίζες µε πουρέ παστινάκη, Άγρια χόρτα σιγοµαγειρεµένα µε ελαιόλαδο & λεµόνι, Ψητά παντζάρια µε πετιµέζι, δενδρολίβανο & εσπεριδοειδή, Ραγού απο χειµωνιάτικα λαχανικά, µανιτάρια & λιαστή ντοµάτα, Χωριάτικη πίτα µε σέσκουλα & σπανάκι
Έθνικ Καθαρά Δευτέρα
Ο Φάνης Μαϊκαντής στρώνει το νηστίσιμο τραπέζι με όσπρια, ταραμά, χταπόδι, καλαμάρι, μύδια και γαρίδες, με έθνικ μπαχαρικά αρώματα.
Γίγαντες φούρνου µε µείγµα tika masala & ελιές, Μύδια αχνιστά µε σουµάκ, τσίλι & φρέσκο κόλιανδρο, Χταπόδι ψητό σε λεµονόφυλλα & κρέµα ταραµά µε µείγµα zaatar, Γαρίδες Ψητές µε αγκινάρες, κάρυ & µανταρίνι, Καλαµαράκια µε κοφτό µακαρονάκι, µείγµα tandoori & λάιµ
1. Την εφημερίδα
2. Το Οlive Μαρτίου με συνταγές για το Σαρακοστιανό τραπέζι και έναν πολύτιμο οδηγό, αφιερωμένο στην οργάνωση της κουζίνας
Στο νέο τεύχος του Olive που κυκλοφορεί Σάββατο στις 25 Φεβρουαρίου μαζί με το Πρώτο Θέμα η Κουζίνα μας Αλλάζει! Ένας οδηγός πολύτιμος για κάθε σπίτι αφιερωμένος στην οργάνωση της κουζίνας... Ακόμα στρώνουμε Τραπέζια Σαρακοστιανά!
Η κουζίνα μας αλλάζει!
Με ένα αναλυτικό εγχειρίδιο, αφιερωμένο στην οργάνωση της κουζίνας, τα εργαλεία και τα υλικά που μας δίνουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε όλες τις μαγειρικές και διατροφικές μας επιθυμίες, η καθημερινότητά μας γίνεται πιο εύκολη και σαφώς νοστιμότερη! Για να το υλοποιήσουμε, εμπνευστήκαμε από την πραγματικότητα και όσα πραγματικά συμβαίνουν στην κουζίνα μας καθημερινά.
Οι συσκευές του παρόντος και του μέλλοντος
Σκεύη και εργαλεία που αλλάζουν τον τρόπο που μαγειρεύουμε αλλά και αντιλαμβανόμαστε το φαγητό μας.
Μηχανές από το μέλλον
Οι πιο χρηστικές συσκευές της κουζίνας που καλύπτουν τις ανάγκες της εποχής για τεχνολογική εξέλιξη και λειτουργικότητα.
Διατροφικές τάσεις: Τις ακολουθούμε ή μας ακολουθούν;
Δεν είναι απλή η απάντηση στο πώς διαμορφώνονται οι τάσεις και πώς η ποπ κουλτούρα συμβάλλει τελικά σε αυτό.
Veganism: τάση και φιλοσοφία ζωής
Στο πιάτο της Gen Z
Η γενιά που μεγάλωσε με κινόα έχει αποφασίσει να “αναποδογυρίσει” τα τραπέζια των εστιατορίων και απαιτεί ηθικά προϊόντα για το lunch box της.
Έρευνα: Το σημερινό καλό, αυριανό κακό;
Oι διατροφικές επιλογές των καταναλωτών αλλάζουν συνεχώς, όπως ακριβώς συμβαίνει και στη μόδα. Τάσεις εξαφανίζονται και επανεμφανίζονται καθώς τα χρόνια περνούν, με τρόφιμα να αποθεώνονται ή να απομυθοποιούνται με την ίδια ευκολία και ταχύτητα.
Ν(ε)οσταλγία; Τρόφιμα σχεδόν ξεχασμένα επιστρέφουν δυναμικά
Προϊόντα που είχαμε βγάλει από τη διατροφή μας και πιστεύαμε ότι έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους στην αγορά κάνουν την επανεμφάνισή τους. Φαίνεται πως κάτι έχει αλλάξει στις καθημερινές διατροφικές μας συνήθειες και υπάρχει εξήγηση.
Ακόμα
Η νηστεία γίνεται νόστιμη καθημερινή συνήθεια με συνταγές σύγχρονες, με υλικά που αγαπάμε και με τεχνικές που κάνουν τη μαγειρική εύκολη, δημιουργική και ευχάριστη.
-Γιορτάζουμε την Καθαρά Δευτέρα με έθνικ αρώματα
-Απολαμβάνουμε το πολυμορφικό Κουνουπίδι σε συνταγές έκπληξη
-Ετοιμάζουμε νοστιμιές με Αβοκάντο, Χειμερινές ρίζες και χόρτα & Ζεστές οσπριοσαλάτες
-Απίθανα νηστίσιμα γλυκά του Στέλιου Παρλιάρου
Ξεφυλλίστε τις σελίδες του Olive και απολαύστε:
Ταραμοκατάνυξη
Με έντονα αλμυρή και ιωδιούχα προσωπικότητα, απογειώνει γευστικά τα πιάτα που τον φιλοξενούν. Περί λευκού ταραμά ο λόγος...Ο Γκίκας Ξενάκης μας ετοιμάζει:
Ταραµοσαλάτα µε ψητά παντζάρια & τρίµµα από αυγοτάραχο, Αγκινάρες τηγανητές µε μαγιονέζα λευκού ταραµά & μάραθο, Ταραµοκεφτέδες µε καπνιστή πέστροφα & σάλτσα µε Χρενο, Αφράτα pancakes πατάτας µε ταραµοσαλάτα & χαβιάρι ρέγκας, Λινγκουίνι µε καπνιστό χέλι, σκόρδο, τσίλι & σάλτσα λευκού ταραµά.
Κάτι τρέχει με το αβοκάντο
Είναι τάση παγκοσμίως, φουλ υγιεινό, χορταστικό, και ο Γιώργος Δημητρακόπουλος φτιάχνει μαζί του από πίτα σουβλάκι, τάκος και σαλάτα μέχρι μπρουσκέτα και poke bowl.
Με ρίζες και χόρτα
Οι πολύχρωμοι πρωταγωνιστές της εποχής είναι πολλοί και ιδιαιτέρως γευστικοί. Να πώς να τους μαγειρέψετε με τρόπους σύγχρονους και εξαιρετικά νόστιμους, σε συνταγές του Δημήτρη Τζιοβάρα.
Ψητές ρίζες µε πουρέ παστινάκη, Άγρια χόρτα σιγοµαγειρεµένα µε ελαιόλαδο & λεµόνι, Ψητά παντζάρια µε πετιµέζι, δενδρολίβανο & εσπεριδοειδή, Ραγού απο χειµωνιάτικα λαχανικά, µανιτάρια & λιαστή ντοµάτα, Χωριάτικη πίτα µε σέσκουλα & σπανάκι
Έθνικ Καθαρά Δευτέρα
Ο Φάνης Μαϊκαντής στρώνει το νηστίσιμο τραπέζι με όσπρια, ταραμά, χταπόδι, καλαμάρι, μύδια και γαρίδες, με έθνικ μπαχαρικά αρώματα.
Γίγαντες φούρνου µε µείγµα tika masala & ελιές, Μύδια αχνιστά µε σουµάκ, τσίλι & φρέσκο κόλιανδρο, Χταπόδι ψητό σε λεµονόφυλλα & κρέµα ταραµά µε µείγµα zaatar, Γαρίδες Ψητές µε αγκινάρες, κάρυ & µανταρίνι, Καλαµαράκια µε κοφτό µακαρονάκι, µείγµα tandoori & λάιµ
Κουνουπίδι ίσον ανατροπή
Η Funky Cook, κατά κόσμον Εύα Μονοχάρη, φέρνει τα πάνω κάτω στο καθημερινό τραπέζι της νηστείας, κάνοντας star το απόλυτο outsider των λαχανικών.
Κεφτεδάκια φούρνου από κουνουπίδι & φακές, Ψητές µπουκιές κουνουπιδιού σε δύο εκδοχές: γλυκόξινες & τραγανές πικάντικες, Σισιλιάνικη µακαρονάδα µε κουνουπίδι, Φιλέτο κουνουπίδι µε µανιτάρια & σάλτσα πιπεριού, κουνουπίδι γύρος σε πίτα µε ψητή σάλτσα ντοµάτας-σκόρδου, Λαχµατζούν µε κιµά κουνουπιδιού, Καλαµάρια γεµιστά µε ρύζι κουνουπιδιού, πιπεριές & µυρωδικά
Ζεστές σαλάτες
Ρεβίθια, φασόλια, φακές και ρύζι δίνουν σούπερ πληθωρικές σαλάτες μαζί με μυρωδικά, πράσινα εποχής και θαλασσινά. Οι συνταγές είναι του Γρηγόρη Χέλμη.
Ρεβίθια σαλάτα µε ταχίνι & πικάντικο θράψαλο, Φασόλια µε ντοµάτα, κρεµµύδι, µαϊντανό & καλαµάρι, Φακές µε «καλαµαροχτάποδο», Σαλάτα µε ρύζι, σπανάκι & γαρίδες
Η γλύκα της νηστείας
Εύκολα και γρήγορα γλυκά που θα νοστιμίσουν τη Σαρακοστή χωρίς αμαρτίες, από τον Στέλιο Παρλιάρο.
Κέικ µε ελαιόλαδο & φράουλα, Τούρτα µε σοκολάτα & φιστικοβούτυρο, Κουλούρια µε κακάο, carrot cake, Σιροπιαστή πίτα µε γάλα καρύδας, Πίτα από αµυγδαλόπαστα
ΑΚΟΜΑ:
-Ρεπορτάζ: Δέκα μαγαζιά που τιμούν τα θαλασσινά, του Βασίλη Δημαρά
-Τα κρασιά του μήνα
-Αρμονίες: Δοκιμάζουμε 2 διαφορετικά κρασιά με το ίδιο πιάτο και σχολιάζουμε το ταίριασμά τους.
-Εστιατόρια που δοκιμάσαμε και μας άρεσαν πολύ
-Τα αυγά των ψαριών, από τη Μελίσσα Στοΐλη
3. Tο μπεστ σέλερ του James Patterson «Η 9η Κρίση»
Ποιος είναι ο αδίστακτος «Δολοφόνος με το Κραγιόν» και τι σημαίνουν τα αρχικά «ΓΠΠ» που αφήνει πίσω του γραμμένα ύστερα από κάθε χτύπημα; Πανούργος αλλά και βαριά διαταραγμένος, ο serial killer περιπαίζει τους διώκτες του και διαφεύγει διαρκώς. Όχι όμως για πάντα.
Το μυθιστόρημα «Η 9η κρίση» ανήκει στη συγκλονιστική σειρά θρίλερ του James Patterson με τον γενικό τίτλο «Γυναικεία Λέσχη Φόνων». Πρόκειται για ένα από τα πλέον καθηλωτικά βιβλία, ανάμεσα στα δεκάδες μπεστ-σέλερ που έχει γράψει ο Patterson, προϊόν της δημιουργικής διάνοιας του James Patterson σε συνεργασία με την, επίσης Αμερικανίδα -και επίσης συγγραφέα- Maxine Paetro.
Η υπόθεση υφαίνεται αριστοτεχνικά στον καμβά μιας σειράς δολοφονιών, οι οποίες έχουν κάποια βασικά κοινά χαρακτηριστικά, κυρίως σε ό,τι αφορά στα θύματα: Ο εκτελεστής σημαδεύει πάντα νεαρές γυναίκες -και, μάλιστα, μητέρες. «'Τι στο καλό σημαίνει το 'ΓΠΠ';» αναρωτιούνται στις πρώτες σελίδες της «9ης Κρίσης» οι ντετέκτιβ που αναλαμβάνουν την εξιχνίαση της φρικτής υπόθεσης. Οι αστυνομικοί βρίσκονται στο σκοτάδι, δεν ξέρουν από πού να αρχίσουν την έρευνά τους για τον serial killer. Το στερεότυπο μήνυμά του, είναι ένας γρίφος: «Δεν υπάρχουν τέτοια αρχικά στη βάση δεδομένων. Δεν πρόκειται για συμμορία ούτε για γνωστή τρομοκρατική οργάνωση. Βρήκαμε περίπου τριάντα καταχωρήσεις στον τηλεφωνικό κατάλογο με μικρά ονόματα που αρχίζουν από 'Γ', επίθετα που αρχίζουν από 'Π' και έξι καταχωρήσεις με το μεσαίο αρχικό 'Π'. Τις ερευνούμε όλες». Το μόνο στοιχείο που έχει στα χέρια της η ντετέκτιβ Λίνζι Μπόξερ είναι αυτό το «ΓΠΠ», γραμμένο στο παρμπρίζ με κατακόκκινο σαν αίμα κραγιόν. Η Λίνζι εργάζεται νυχθημερόν, χωρίς να υπολογίζει κανένα προσωπικό κόστος -τουλάχιστον έως τη στιγμή που θα βρεθεί η ίδια στη θέση του υποψήφιου θύματος. Πόσο αντέχει να ρισκάρει η ντετέκτιβ Λίνζι Μπόξερ για να σώσει μια ολόκληρη πόλη;
James Patterson, ο δημοφιλέστερος συγγραφέας αστυνομικών θρίλερ όλων των εποχών
Ο χαρακτηρισμός του σαν «ο πιο επιτυχημένος συγγραφέας στον πλανήτη» δεν είναι σχήμα λόγου και δεν είναι υπερβολή. Διότι ο James Patterson, αθόρυβα και χωρίς να προβάλλεται, απλώς δημοσιεύοντας το ένα μπεστ σέλερ μετά από το άλλο τα τελευταία 45 χρόνια, έχει καταρρίπτοντας μια σειρά από άπιαστα ρεκόρ.
Αν μη τι άλλο, 67 από τα περίπου 200 βιβλία που έχει γράψει ο Patterson έχουν κατακτήσει το επίζηλο Νο.1 στον διάσημο και πλέον έγκυρο κατάλογο ευπώλητων της εφημερίδας New York Times. Το δε σύνολο των αντιτύπων από τα έργα του James Patterson που έχουν πουληθεί ανά τον κόσμο υπολογίζεται σε 305 εκατ., ένας αριθμός ιλιγγιώδης, ο οποίος ξεπερνά ακόμη και τις πωλήσεις όλων των μυθιστορημάτων που έχουν γράψει, σε ολόκληρη την καριέρα τους τρεις κολοσσοί της σύγχρονης λογοτεχνίας, δηλαδή ο Stephen King, ο John Grisham και ο Dan Brown.
Συνεπώς, ο James Patterson είναι ένα φαινόμενο, μια μηχανή παραγωγής θριάμβων, με κορυφαία σε δημοφιλία μεταξύ των έργων του τη σειρά μυθιστορημάτων με πρωταγωνιστή τον ντετέκτιβ Alex Cross.
Ο Patterson είναι σήμερα 75 ετών, ζάπλουτος όπως είναι αναμενόμενο, αλλά και εξαιρετικά γενναιόδωρος χορηγός τεράστιων ποσών σε εκπαιδευτικά ιδρύματα, σε διάφορα σημεία των ΗΠΑ, καθώς υποστηρίζει ένθερμα την ανάδειξη νέων ταλαντούχων συγγραφέων. Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη, από γονείς ιρλανδικής καταγωγής, οι οποίοι ήταν μικρομεσαίοι ως προς την κοινωνική και εισοδηματική τους τάξη, απλοί καθημερινοί άνθρωποι -και εντελώς ανώνυμοι. Αντιθέτως, ο James Patterson θα γινόταν πασίγνωστος, κυριολεκτικά σε ολόκληρη την υφήλιο μέσα από τα έργα της φαντασίας του.
4. To διεθνές lifestyle περιοδικό GALA
και με την έκδοση των 2,00€
Διαβάστε στο Gala που κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο με το ΘΕΜΑ :
Ιωάννα Τριανταφυλλίδου
Red alert - H επιστροφή
Από το Λος Άντζελες και τις διεθνείς παραγωγές, «Παγιδευμένη» στο prime time
Γεωργία Καλτσή
Against all odds
Η παραολυμπιονίκης κάνει τη ζωή της μαύρη κωμωδία
Η πρωταθλήτρια της ξιφασκίας σε αμαξίδιο παίρνει το βάπτισμα του πυρός ως ηθοποιός αποδεικνύοντας πως τα κορίτσια με ρόδες πάνε παντού
Πάτρικ Σβαρτζενέγκερ – Αμπι Τσάμπιον
Ο εξολοθρευτής junior και το top model
Ο γιος του Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ είχε από νωρίς ραντεβού με την επιτυχία και τον έρωτα
Joanna Drigo
H ελληνική εκδοχή της indie pop
Γνωρίσαμε από κοντά την ερμηνεύτρια και τραγουδοποιό που μας μαγεύει με τα live της
Ακόμα:
Κόλιν Φάρελ - Μπρένταν Γκλίσον
Οι σταρ της ταινίας-φαβορί των Όσκαρ στο «Gala»
Save a Greek Stray
H Εριέττα, ο Σάκης & ο στόχος ζωής
Μόδα & Ομορφιά
Total black εμφανίσεις και pop art μακιγιάζ
To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.
Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.
Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.
Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν την απλή έκδοση του ΘΕΜΑτος (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν:
1. Την εφημερίδα.
2. To διεθνές lifestyle περιοδικό GALA
και με την έκδοση των 2,00€
Ιωάννα Τριανταφυλλίδου
Red alert - H επιστροφή
Από το Λος Άντζελες και τις διεθνείς παραγωγές, «Παγιδευμένη» στο prime time
Γεωργία Καλτσή
Against all odds
Η παραολυμπιονίκης κάνει τη ζωή της μαύρη κωμωδία
Η πρωταθλήτρια της ξιφασκίας σε αμαξίδιο παίρνει το βάπτισμα του πυρός ως ηθοποιός αποδεικνύοντας πως τα κορίτσια με ρόδες πάνε παντού
Πάτρικ Σβαρτζενέγκερ – Αμπι Τσάμπιον
Ο εξολοθρευτής junior και το top model
Ο γιος του Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ είχε από νωρίς ραντεβού με την επιτυχία και τον έρωτα
Joanna Drigo
H ελληνική εκδοχή της indie pop
Γνωρίσαμε από κοντά την ερμηνεύτρια και τραγουδοποιό που μας μαγεύει με τα live της
Ακόμα:
Κόλιν Φάρελ - Μπρένταν Γκλίσον
Οι σταρ της ταινίας-φαβορί των Όσκαρ στο «Gala»
Save a Greek Stray
H Εριέττα, ο Σάκης & ο στόχος ζωής
Μόδα & Ομορφιά
Total black εμφανίσεις και pop art μακιγιάζ
To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.
Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.
Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.
3. Το εβδομαδιαίο περιοδικό «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ», με 32 σελίδες με πρωτότυπα και αδημοσίευτα σταυρόλεξα και sudoku.
Εκτάκτως το Σάββατο με το ΘΕΜΑ -στην απλή έκδοση των 2 ευρώ- ένα περιοδικό 32 σελίδων για τον ελεύθερό σας χρόνο.
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ, ένα περιοδικό με πρωτότυπα και αδημοσίευτα ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ και SUDOKU έξυπνα, εύκολα, μέτρια, δύσκολα, πολύ δύσκολα, κανονικά, σκανδιναβικά, αμερικανικά, τριφασικά, από τους καλύτερους επαγγελματίες δημιουργούς, για να γυμνάζετε το μυαλό σας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr