Νέο περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε στη Δυτική Αττική και συγκεκριμένα, στο Ζεφύρι, το μεσημέρι του Σαββάτου (25/2), από το οποίο τραυματίστηκε μια 5χρονη.
Ένας 28χρονος, και όχι ανήλικος όπως ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες, φέρεται να είναι το άτομο που άνοιξε πυρ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί από «αδέσποτη» σφαίρα στον μηρό ένα 5χρονο κορίτσι που έπαιζε στο σημείο.
Μέχρι στιγμής, έχει συλληφθεί ο πατέρας του δράστη που πυροβόλησε με το όπλο τραυματίζοντας στο πόδι την 5χρονη και οι αστυνομικοί αναζητούν τον γιο του.
Πώς συνέβη
Όλα συνέβησαν περίπου στις 14:30 όταν άρχισε να πυροβολεί εναντίον σπιτιού στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως. Το μικρό κορίτσι έπαιζε σε παρακείμενη παιδική χαρά και δέχθηκε χτύπημα στον μηρό.
Οι πληροφορίες αποδίδουν το περιστατικό σε διαφορές μεταξύ δύο οικογενειών Ρομά που είναι γείτονες στην περιοχή.
Όπως λέει ο θείος της μικρής στο protothema.gr, ο νεαρός είχε στα χέρια του το όπλο του πατέρα του, είχε βγει στο μπαλκόνι και πυροβολούσε. Ελάχιστα μέτρα πιο δίπλα, το 5χρονο κορίτσι έπαιζε και μια από τις σφαίρες καρφώθηκε στο πόδι του.
Ο θείος της 5χρονης επέρριψε ευθύνες στον πατέρα του 28χρονου και στον 28χρονο ισχυριζόμενος ότι σημάδευε τα παιδιά που έπαιζαν στην αλάνα. «Έριχνε στο ψαχνό» είπε μεταξύ άλλων.
Κλείσιμο
Εκτός κινδύνου η 5χρονη
Το παιδί μετέφεραν αιμόφυρτο οι γονείς του στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Στο σημείο βρέθηκαν από τους αστυνομικούς τέσσερις κάλυκες.
Σημειώνεται ότι πρόκειται για το τέταρτο κατά σειρά περιστατικό με πυροβολισμούς σε σπίτια στη δυτική Αττική κατά τις τελευταίες τρεις εβδομάδες.
Με έμφαση στη συνεργασία, στη δύναμη που παίρνουμε ο ένας από τον άλλο και στην απόλυτη ισορροπία του ανθρώπου με τη φύση, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Νερού και μας θυμίζει ότι είναι το μέλλον της ανθρωπότητας.
Το πρόγραμμα της Groupama Ασφαλιστικής για τα ακίνητα βραχυχρόνιας μίσθωσης προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία συνδυάζοντας καλύψεις για αστική ευθύνη και περιουσία.