Σύγκρουση τρένων στη Λάρισα: Η ανακοίνωση της Hellenic Train - «Σημειώθηκε μετωπική σύγκρουση...»

Σύγκρουση τρένων: Με μόλις 52 λέξεις η σιδηροδρομική εταιρεία αναφέρεται στη φονική σύγκρουση τρένων - Ούτε λέξη για το γεγονός ότι τα δύο τρένα κινούνταν στην ίδια γραμμή με αντίθετη κατεύθυνση

Για περίπου 350 επιβάτες που επέβαιναν στα δύο τρένα κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης της επιβατικής αμαξοστοιχίας Inter City με το εμπορικό τρένο στα Τέμπη, όπου έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 29 άνθρωποι, κάνει λόγο η Hellenic Train.

Στην ανακοίνωσή της η εταιρεία δίνει περαιτέρω πληροφορίες για τα τρένα που ενεπλάκησαν στη μετωπική σύγκρουση, τονίζοντας ότι θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση.

Η ανακοίνωση της Hellenic Train

«Στον Ευαγγελισμό σημειώθηκε μετωπική σύγκρουση δύο αμαξοστοιχιών: μιας εμπορευματικής αμαξοστοιχίας και της αμαξοστοιχίας IC 62 που είχε αναχωρήσει από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη.

Την ώρα της σύγκρουσης επέβαιναν περίπου 350 επιβάτες.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες και προσωπικό της Hellenic Train, οι οποίοι συμμετείχαν σε επιχειρήσεις διάσωσης και παροχή βοήθειας στους ταξιδιώτες.

Αναμένεται συνεχής ενημέρωση».





Ειδήσεις σήμερα:

Παύλος Πολάκης: Ομόφωνη εισήγηση του Εκτελεστικού Γραφείου να μείνει εκτός ψηφοδελτίων - Οριστική απόφαση την Πέμπτη στην Πολιτική Γραμματεία

Το Σάββατο η απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο

Τομ Σάιζμορ: Οι γιατροί ενημέρωσαν την οικογένειά του ότι δεν υπάρχει ελπίδα και πρέπει ν' αποφασίσουν για το τέλος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr