Σύγκρουση τρένων στη Λάρισα: Φοιτητής ο μόνος επιζών από το καμένο πρώτο βαγόνι - Εκτοξεύθηκε στα χωράφια
Ο νεαρός είναι πολυτραυματίας και οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή - Υποβλήθηκε σε δύο χειρουργεία στο κεφάλι
Ένας 20χρονος φοιτητής από τον Βόλο είναι ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι του Intercity 62 το οποίο συγκρούστηκε το βράδυ της Τρίτης με εμπορική αμαξοστοιχία. Οι φοιτητής που ταξίδευε με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, όπου σπουδάζει βρισκόταν μαζί με άλλους φοιτητές στο καμένο βαγόνι - κυλικείο - αμέσως μετά την σύγκρουση εκτοξεύθηκε στα χωράφια. Σύμφωνα με πληροφορίες εκεί τον εντόπισαν οι διασώστες χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.
Ο 20χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο όπου και εισήχθη στο χειρουργείο. «Είναι ο μόνος επιζών από το πρώτο βαγόνι», ανέφεραν μεταξύ άλλων οι γιατροί που δίνουν μάχη προκειμένου να τον κρατήσουν στη ζωή. Ο νεαρός υποβλήθηκε σε δύο χειρουργείο στο κεφάλι και νοσηλεύεται στην εντατική.
Σημειώνεται πως το βαγόνι όπου βρισκόταν το κυλικείο έχει μετατραπεί σε μία άμορφη μάζα σιδερικών.
Το πρόγραμμα της Groupama Ασφαλιστικής για τα ακίνητα βραχυχρόνιας μίσθωσης προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία συνδυάζοντας καλύψεις για αστική ευθύνη και περιουσία.
Από το 2019 η Wolt ανατρέπει τα δεδομένα στη διανομή φαγητού και προϊόντων, ενισχύοντας τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, και αναβαθμίζοντας συνεχώς την αγοραστική εμπειρία των καταναλωτών.
Δύο ελληνικές startups είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Hubraum Tech Incubator Center στην Κρακοβία, όπου παρακολούθησαν διαλέξεις για την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και τη χρηματοδότηση, εμβαθύνανε σε καινοτόμες τεχνολογίες και έλαβαν εξειδικευμένη γνώση για το πώς αναπτύσσεται μία νεοφυείς επιχείρηση