Έπιασαν ανήλικους για ληστείες και διαρρήξεις

Έπιασαν ανήλικους για ληστείες και διαρρήξεις

Σκηνές από την ταινία «Κουρδιστό Πορτοκάλι» αναβίωσε μια τριμελής συμμορία ανήλικων αγοριών στο Αγρίνιο, όπου τα μέλη της επιτέθηκαν με πρωτοφανή αγριότητα σε έναν 25χρονο και αφού τον σακάτεψαν στο ξύλο.

Έπιασαν ανήλικους για ληστείες και διαρρήξεις
Σκηνές από την ταινία «Κουρδιστό Πορτοκάλι» αναβίωσε μια τριμελής συμμορία ανήλικων αγοριών στο Αγρίνιο, όπου τα μέλη της επιτέθηκαν με πρωτοφανή αγριότητα σε έναν 25χρονο και αφού τον σακάτεψαν στο ξύλο, του άρπαξαν 40 ευρώ που είχε μαζί του και ένα κινητό τηλέφωνο!

Το θύμα μεταφέρθηκε σε κακή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου για την παροχή πρώτων βοηθειών μετά από τις γροθιές και κλωτσιές που δέχθηκε και εκεί ενημέρωσε την Αστυνομία. Άνδρες της Ασφαλείας αναζήτησαν τους δράστες και τους εντόπισαν σε κοντινή απόσταση. Οι δυο από αυτούς, ηλικίας 17 και 14 χρόνων, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ενώ ο 16χρονος συνεργός τους διέφυγε και αναζητείται. Όπως αποδείχθηκε, οι δυο ανήλικοι είχαν διαρρήξει πριν από δεκαπέντε ημέρες μια χοιροτροφική μονάδα στη περιοχή Μπούζι Αγρινίου και είχαν κλέψει προϊόντα αξίας 120 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Κλείσιμο
*** Στη Ρόδο συνελήφθη ένας 15χρονος τσιγγάνος, ο οποίος είχε διαρρήξει το σπίτι μιας 37χρονης στην πόλη της Ρόδου και είχε κλέψει ένα φορητό υπολογιστή, μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή και μία τσάντα υπολογιστή που περιείχε έγγραφα. Στην κατοχή του ανήλικου διαρρήκτη βρέθηκαν ο υπολογιστής και τα έγγραφα, τα οποία αποδόθηκαν στην δικαιούχο. Ο 15χρονος αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία παραπέμπεται σε δίκη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης