Λήμνος: Πυροσβεστική στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου μετά το «Χριστός Ανέστη» λόγω των βεγγαλικών
Αρκετοί έβαλαν τις φωνές σε όσους πέταξαν τα βεγγαλικά
Σε «εμπόλεμη ζώνη» μετατράπηκε ο προαύλιος χώρος του ναού του Αγίου Δημήτριου στη Λήμνο λίγα λεπτά μετά την Ανάσταση από τα βεγγαλικά που έριξαν ορισμένοι από όσους βρέθηκαν εκεί για να ακούσουν το «Χριστός Ανέστη» το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου.
Όπως φαίνεται στο βίντεο από το limnosfm100.gr υπήρξαν και αντιδράσεις για τα βεγγαλικά που έπεσαν με αρκετούς να βάζουν τις φωνές.
Από τα βεγγαλικά έπιασε, μάλιστα, φωτιά ένα δέντρο με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της πυροσβεστικής.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.