Καλαμάτα: Δίωξη σε 24χρονο που πέρασε ναρκωτικά σε 18χρονο κρατούμενο για την αιματηρή συμπλοκή

Καλαμάτα: Δίωξη σε 24χρονο που πέρασε ναρκωτικά σε 18χρονο κρατούμενο για την αιματηρή συμπλοκή

Προσπάθησε να εισάγει στις φυλακές κάνναβη, που είχε κρύψει ανάμεσα στα ρούχα

keli2626
Μετράει... διώξεις ο 18χρονος Έλληνας που κρατείται για την συμπλοκή που έγινε έξω από νυχτερινό κέντρο στην Καλαμάτα τα ξημερώματα της Κυριακής, καθώς ένας 24χρονος αλλοδαπός προσπάθησε να του περάσει ναρκωτικά στα κρατητήρια του τμήματος της πόλης!

Ο αλλοδαπός πήγε το απόγευμα της Πρωτομαγιάς στο τμήμα και παρέδωσε είδη ρουχισμού για τον 18χρονο. Όμως, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ανάμεσα στα ρούχα μια φόρμα, στο λάστιχο της οποίας ήταν κρυμμένες δυο συσκευασίες με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 1,8 γραμμαρίου και του πέρασαν χειροπέδες. Ο 24χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας που του άσκησε δίωξη για απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών σε χώρο κράτησης, όπως και στον 18χρονο.

Ο νεαρός κρατούμενος είχε συλληφθεί μαζί με έναν 21χρονο, καθώς συμμετείχαν στη συμπλοκή κατά την διάρκεια της οποίας ένας 15χρονος μαχαίρωσε με σουγιά στην πλάτη έναν 28χρονο Αρμένιο με τον οποίο είχε καβγαδίσει. Επίσης, είχε συλληφθεί και ένας Αρμένιος φίλος του τραυματία που κατηγορείται για ψευδή κατάθεση, γιατί αρχικά αρνήθηκε στους αστυνομικούς ότι βρισκόταν στο σημείο.

Ειδήσεις σήμερα:

Καβγάς Πλεύρη-Ηλιόπουλου για τα γιαούρτια στα παιδιά του υπ. Υγείας: «Έχεις εκλεγεί διορισμένε;» - «Ωραίο το θεατράκι σου»


Εγκλήματα που συγκλόνισαν: Όταν ο Ντρούζος και η Μουκάνη «αιματόβαψαν» τα δικαστήρια

Δάφνη Γκίνες: Η πρώην σύζυγος του Σπύρου Νιάρχου μιλάει για την «χρυσή» φυλακή, το διαζύγιο και την ζωή μετά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης