Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τη μαραθώνια απολογία τους -περίπου έξι ώρες- οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν κάθε εμπλοκή τους στην υπόθεση χωρίς όμως να καταφέρουν να πείσουν ανακριτή και εισαγγελέα, καθώς αμέσως μετά τις απολογία τους πήραν το δρόμο για τις φυλακές.
Όπως είναι γνωστό οι δύο κατηγορούμενοι ηλικίας 40 και 48 ετών είναι αδέλφια και απολογήθηκαν στον ανακριτή για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία και της παράνομης οπλοφορίας-οπλοχρησίας.
Πέρασαν μάλιστα το κατώφλι του ανακριτή νωρίς σήμερα το πρωί υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι ο 30ος ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση, απαγόρευσε ακόμα και την πρόσβαση των διαπιστευμένων δικαστικών συντακτών στο δεύτερο όροφο του κτηρίου 9, παρά το γεγονός πως είχαν σχετική άδεια από τον προϊστάμενο του Πρωτοδικείου.
Συνολικά, οι απολογίες των δύο κατηγορουμένων διήρκησαν έξι ώρες, η δε διάσκεψη ανακριτή και εισαγγελέα διήρκησε περίπου δυόμιση με τρεις ώρες.
Αύριο, τέλος, αναμένεται να δηλώσει παράσταση υποστήριξης της κατηγορίας στην ανάκριση η χήρα του δημοσιογράφου.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.