Μύκονος: Τέλος στο θρίλερ εξαφάνισης του 16χρονου - Βρέθηκε στην Αθήνα
Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 16χρονου Γιώργου, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν.
Τα ίχνη του αγοριού χάθηκαν στις 4 Μαΐου από τη Μύκονο, όπως είχε ενημερώσει το «Χαμόγελο του Παιδιού».
Ο 16χρονος βρέθηκε στην Αθήνα και είναι καλά στην υγεία του.
«To Χαμόγελο του Παιδιού θα βρίσκεται κοντά στον Γιώργο και την οικογένειά του για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση με την οποία γίνεται γνωστή η είδηση εντοπισμού.
Το μεσημέρι της 4ης Μαΐου εξαφανίστηκε από τη Μύκονο, μαζί με τον 15χρονο Νικόλαο, για τον οποίο το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε προχωρήσει σε δημοσιοποίηση των στοιχείων προτού κι εκείνο το παιδί βρεθεί.
Το efood προάγει τη σταθερότητα και την κοινωνική συνοχή μέσα από ένα σημαντικό πρόγραμμα υποστήριξης, προσφέροντας σε ευάλωτες ομάδες τα απαραίτητα καταναλωτικά αγαθά και βάζοντας, ταυτόχρονα, φραγμό στο food waste.
Aπόλαυσε chatting, streaming και scrolling χωρίς δεύτερες σκέψεις! Με το Data Jump της Nova, έχεις περισσότερα data στα προγράμματα κινητής από μόνο 14€/μήνα (συμπεριλαμβανομένων απεριόριστων κλήσεων και SMS). Για σένα που ξέρεις τι αξίζεις!